nevite jestli u E39 byli venkovni zrcatka standartne elektricka a vyhrivana nebo jen elektricka a vyhrev byl za priplatek?
a jeste delal se k sedanu za priplatek zadni sterac? ne ze bych si ho tam chtel snad pridelat, by me ani nenapadlo, ale uz nevim kde, bud na slovensku nebo v madarsku mam pocit ze jsem neco takovyho videl a neprislo me ze by to tak bylo z vyroby
ad 1) elektrická a vyhřívaná standart, za příplatek elektrické přiklápění
ad 2) k sedanu zadní stěrač nebyl, a to ani za příplatek (faktem je, že když jsem ještě měl sedana, docela bych ho bral - viz např. Škoda Octavia, která ho má)
Tož tak...
Nemáš zač, v návodu se píše "je-li klíč ve spínací skříňce v poloze 2, jsou v závislosti na venkovní teplotě zrcátka automaticky vyhřívána"... Domnívám se, že ta teplota je někde kolem hranice 3 stupňů, tak zkus projet pojistky...
Mountainbiker píše:ad 2) k sedanu zadní stěrač nebyl, a to ani za příplatek (faktem je, že když jsem ještě měl sedana, docela bych ho bral - viz např. Škoda Octavia, která ho má)
Mountainbiker píše:ad 2) k sedanu zadní stěrač nebyl, a to ani za příplatek (faktem je, že když jsem ještě měl sedana, docela bych ho bral - viz např. Škoda Octavia, která ho má)
Ale Octavia není sedan.....
No na tohle jsem čekal, kdo se chytí...)) Ale rozdíl mezi hečbekem a sedanem je jen nepatrný...
Ale Octavia není sedan.....
No na tohle jsem čekal, kdo se chytí...)) Ale rozdíl mezi hečbekem a sedanem je jen nepatrný...
No možná v designu (a to ješte jak kde, nebo tobě třeba Golf a Jetta přijdou vzadu podobné? ), ale funkčně je to sakra jiné.....