Čus,poradí někdo????
Věc se má asi takhle...stává se, že pokud je větší zima, tak se obrazovka nezapne ani po zahřátí motoru(párkrát ano asi po 10km),dnes jsem vypozoroval ,že po vypnutí a zamčení auta a po následném nastartováni se obrazovka normálně rozjede.Přijde mi,jakoby rozmrzala -divný co??? Má stím někdo zkušenosti??? 525D 2002
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
zima-navi obrazovka nejede...
Také by mě to zajímalo,snad někdo brzy odpoví.Já mám 540ku r.v.1996 .
Největší problém vidím v tom,že když někde u hotelu v rámci maximálního zabezpečení svého vozidla,použiju volbu CODE a třeba ráno když chci odjet tak pak čumím deset minut v autě jak debil než se monitor "chytne " abych mohl napsat code, no to by mě praskl čurák ve švu.A podotýkám že to bylo koncem září na šumavě.
PP
Největší problém vidím v tom,že když někde u hotelu v rámci maximálního zabezpečení svého vozidla,použiju volbu CODE a třeba ráno když chci odjet tak pak čumím deset minut v autě jak debil než se monitor "chytne " abych mohl napsat code, no to by mě praskl čurák ve švu.A podotýkám že to bylo koncem září na šumavě.
PP
PavelP píše:No jo ale těch 10 minut ,co dělat v zamrzlým autě![]()
PP
Pavle, sicny hřejou, to mám vyzkoušený

Jen nevím, co bude říkat baterka, po deseti minutách...

Sorry za OT...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.