Chlapi,po dlouhe dobe jsem zjistil ze mam na voze alarm,ale nefunguje. Nevite jestli se to nejak aktivuje? Je to rok 99. Kdyby nekdo mel treba schema,mozna ze by mi to pomohlo. Diky za rady
no je to na pravem podbehu-po smeru jizdy pod nasavaci hadici. jinak tlacitko tam nemam zadne,ale jak jsem se dival tak se svazku dratu co vedou od sireny je jeden jediny konektor a ten je od nekud upadly. Zaboha nevim odkud mohl upadnout. To bude asi ten problem proc to nefumfuje.... Kdyz ho prilozim na kostru tak se taky nic nedeje... Tos ja nevim. Nevis kde by jsem nasel nejake schema zapojeni?
Mě by spíš zajímalo, jak se dá u e39 vyvolat alarm. Mám origo alarm a prostorovy čidlo na stropě. Nikdy se mi ale nepodařilo auto rozhoukat. Na kliky nereaguje a ani když se vevnitř něco hýbne při zamčeným autě, tak nic...
no ja cetl ze pri zamikani by meli bliknout blikace,to mi samo neblikne,ale nejsem si jiste jestli to nema i kratce pipnout Taky jsem cetl ze by tam melo byt nejake cidlo,ktere treba pri zvednuti auta napr. kdyz ti nekdo krade kola melo zacit houkat. Fakt nevim jak to ma fungovat. Snad si to tady precte vice lidi a dame hlavy dohromady...
No mně to právě taky ani neblikne. V manuálu píšou plno věcí, ale nikdy se mi nepodařilo to auto rozhoukat. Zkoušel jsem třeba dát PETku s vodou na sedačku spolujezdce, zamknou auto, počkat 2 minuty, než se aktivuje prostorovy čidlo a pak jsem auto trochu rozhoupal, ale ta láhev spadla...samo že nic. Asi je tam nějakej problém no.
KALDA píše:jo a blika ti dioda na zrcatku? ta by prej mela pri aktivaci blikat. Me neblika
Pokud nebliká, tak je někde něco špatně. Mně rozhoukal E39 i kapr v igelitce položenej na podlaze za předníma sedačkama.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Tak to bych netvrdil. Origo alarm se deaktivuje právě při odemknutí auta. Třeba i klíčkem. To je to, co naprosto nechápu. Proto jsem si nechal udělat alarm naprosto nezávislý na klíčích nebo centrálu.
Maxiczech píše:Tak to bych netvrdil. Origo alarm se deaktivuje právě při odemknutí auta. Třeba i klíčkem. To je to, co naprosto nechápu. Proto jsem si nechal udělat alarm naprosto nezávislý na klíčích nebo centrálu.
Nemuzes se pls podivat na kabely co mas k sirene? Mel by od toho svazku vest jeden jediny drat s konektorem,upadl mi a nevim kam s nim...
Jak jsem psal. Nemám origo alarm od Bosche. S tímhle ti těžko pomohu. Pokud máš origo alarm z prvovýroby, tak zajeď do nejbližšího BMW a tam ti řeknou, kam co patří.. Popřípadě pokud budou rozumný a nemáš to nijak dobastlený, tak ti to za napivo udělaj..
Maxiczech píše:Tak to bych netvrdil. Origo alarm se deaktivuje právě při odemknutí auta. Třeba i klíčkem. To je to, co naprosto nechápu.
Tak je to z výroby, ale lze to nastavit tak, že alarm se deaktivuje pouze při použití dálkáče. Takže když auto otevřeš mechanicky klíčem, tak to začne řvát a přestane to až když origo klíčem nastartuješ.
mam origo alarm taky na strope kostku kdyz zamknu auto tak v zrcatku blika dioda pokud se zamknu v aute a zacnu se tam pohybovat spusti se alarm pak staci zmacknout ovladac a maka to taky rovnez je vpredu cidlo na haupnu a to samy odevru haupnu po aktivaci alarmu a spusti este se mrknu na to s tim klicem kdz odemknu klicem a schvalne i na tu sirenu a co kam vede...