Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nový přírůstek E60
-
Zdravím všechny milovníky BMW, jsem mezi Vámi!!! Včera mi před domem přistála E60 525i r.v.2004 130 najeto a jsem našenej:) Sice nic moc výbava, ale za ty prachy(380) to nekupte! Poslal bych fotku, ale neumim jí sem vložit.... Trošku mě překvapilo, že ikdyž to má ovládání telefonu na volantu, tak tam příprava pro telefon neni. Je to možný? Potřeboval bych koupit střešní nosič, protože to nemá sklápěcí sedadla, nemáte někdo??? Přemýšlim o ATERA za 3200 novej. Díky BMW zdar M.
Ohledně toho telefonu, máš tam to tlačítko ale je nefunkční a absolutně zbytečný! To máš jak v iDrive třeba s navigací, taky je tam v hlavním menu napsaná, ale nedostanes se tam pokud ji v autě nemáš. BMW ti neupraví všechno podle toho co v autě máš nebo ne, to by bylo celkem dost komplikovaný a individualní přístup ke každému autu. Ale telefon si tam mužeš nechat klidně namontovat, konkrétně teda bluetooth modul a ty serepetičky okolo. JO a jinak gratuluji k 525i, sice moc výkonu nepobrala, ale je v ní pěkný svezení. Akorát to zakladní audio je nic moc, pokud by si chtěl lepší repro, tak dej vedět! Seženu nový za polovic ... dělám pro kenwood 

-
- Klubové ID: 1924
- Kontaktovat uživatele: