Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
rozbitej automat - je mozny s autem nejak jet po vlastni ose
tak presne do toho to nespadlo, ale mam pocit ze parkrat predtim mi to tam mozna spadlo....
Tashiro píše:Když se ti vysype, tak se ti automaticky zařadí 3 nebo 4 ted nevím, a na to ti to jede. Ale je to jen nouzovka. Tohle se ti stane pokud máš třeba ucpaný filtr, málo oleje, vadný lamely atd... hodí to chybu a spadne do nouzového režimu.
O tom, že by tam šla kopnout nějaká rychlost nevím.
matej525 píše:tak presne do toho to nespadlo, ale mam pocit ze parkrat predtim mi to tam mozna spadlo....Tashiro píše:Když se ti vysype, tak se ti automaticky zařadí 3 nebo 4 ted nevím, a na to ti to jede. Ale je to jen nouzovka. Tohle se ti stane pokud máš třeba ucpaný filtr, málo oleje, vadný lamely atd... hodí to chybu a spadne do nouzového režimu.
To si děláš prdel... a s tím si jezdil....??? to se nedivím, že se ti to vysypalo úplně... to bude komplet vyjebaný. Měl si jít hned do servisu....
-
- Kontaktovat uživatele:
matej525 píše:tak presne do toho to nespadlo, ale mam pocit ze parkrat predtim mi to tam mozna spadlo....Tashiro píše:Když se ti vysype, tak se ti automaticky zařadí 3 nebo 4 ted nevím, a na to ti to jede. Ale je to jen nouzovka. Tohle se ti stane pokud máš třeba ucpaný filtr, málo oleje, vadný lamely atd... hodí to chybu a spadne do nouzového režimu.
rozsvitila by se kontrolka zubate kolecko s vykricnikem uprostred (myslim, e34 mi to jednou udelala, ale to proto, ze mi dosla nafta a jelo to par sekund bez motoru na kvalt... stacil smazat chybu na diagnostice)..... je to na nouzove dojeti do servisu..... uz jen rozjet se s tim na trojku nebylo moc prijemne

a co ti to jako dela?
matej525 píše:cau,
rika mi kamos, ze u nakladaku s automatem jde nejak rucne zaradit stupen kdyz prevodovka nefunguje nebo co, je mozny tohle i u bmw automatu?...
...on hlavně náklaďák má většinou robotizovanou převodovku (mechanická s řazením pomocí solenoidů), která snese větší krouťák, a ta mívá i nouzový režim, ale tu bych u osobáků hledal spíše u ferrarri, než v BMW

prej mam odpojit kulatej kabel od prevodovky a s odpojenou prevodovkou zkusit zaradit R pro zpatecku nebo 3 pro jizdu dopredu...
a kdyz to nebude fungovat, tak to neni elektrikou, ale je v prdeli prevodovka...
takze bych se rad zeptal, jestlize to nepojede, mam tu prevodovku celou vymenit nebo to zavyzt do servisu automatu kterej je po ceste ze smichova na zbraslav (jinej neznam) nebo pripadne znate nejakej servis/nekoho kdo by to dokazal spravit?
dik
Matej
a kdyz to nebude fungovat, tak to neni elektrikou, ale je v prdeli prevodovka...
takze bych se rad zeptal, jestlize to nepojede, mam tu prevodovku celou vymenit nebo to zavyzt do servisu automatu kterej je po ceste ze smichova na zbraslav (jinej neznam) nebo pripadne znate nejakej servis/nekoho kdo by to dokazal spravit?
dik
Matej
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Jeden automat 5HP18 mám doma, najeto 100 tisíc km. tel. 608477400
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Jo, dik, o tom sme se uz bavili i po telefonu, ale pride mi zbytecny ho celej menit, dokud zatim nevim, jestli nestaci jen vymenit nejakou prkotinu.
Stalo se to za jizdy, chcipl motor a pak po nastartovani automat najednou neradil....
Stalo se to za jizdy, chcipl motor a pak po nastartovani automat najednou neradil....
Francis píše:Jeden automat 5HP18 mám doma, najeto 100 tisíc km. tel. 608477400
a jeste prosim, kdyby tu nekdo vedel - jak slozity je ten automat vymenit, da se proste vyndat aniz by se hejbalo s dalsima castma auta a nebo se musi nejak hejbat s motorem nebo s necim?
Kdyby nahodou to opravit neslo a nebo bych to proste raci rovnou vymenil, tak jestli to bude hodne velkej voser....
dik!!
Kdyby nahodou to opravit neslo a nebo bych to proste raci rovnou vymenil, tak jestli to bude hodne velkej voser....
dik!!
hmm, nejsi nahodou z prahy, nechces mi s tim pomoct?
)

jarrybmw píše:mam podobny problem, dle mého názoru s tím odjet určitě nejde. mam teď svuj automat rozebrany a jou tam prostě v prdeli dva díly. ( dopředu jezdila, necouvala )dají se objednat. převodovká musí ven celé to rozebrat,. já mam v hajzlu tzv. sací koš a jednu podložku