Čau kluci, chtěl bych E34 520i nebo 525 taky benzin. r.v. 1993-4 v Německu je seženu do 2000 euro, u nás je to šíleně předražený. A musím to stihnout před Bursíkovou daní. tj. do konce roku. Nechcete jet někdo se mnou, nebo něměli by jste radu?. pojištění a červený značky vím.
dik
Kdyz z nemec tak zkus M3maniaka cetl sem hooodne moc dobreho ale nevim jestli tyhle stary kary se vyplati dovezt podle me je drazsi cesta nez samotne auto tak jdi radsi do e39 ale urcite zapad DE je jistota vlastni zkusenost me stal dovoz cca 20 000+++ ale od znameho ne z fora ale tenhle kluk viz M3 maniac nebo jak se spravne pise je pro dovoz asi jednicka zadna ztiznost, ja mam tez 520 ale uz 170 ps a to staci nicmene sem tentokrat dal prednost stavu bez ohledu na vybavu a za tu cenu bych mel 535i rv 2000v plne polni a ted mam 520 2001 drazsi nicmene me to porad hloda moch sem mit osmival-))))) tak se ho zkus optat urcite ti poradi i kdyz je podle meho nazoru 3kar-)))
ale take zalezi na rozpoctu a na misto kam chces pro auto jed ja to mel kurva daleko-))))))))) hodne stesti A RAD Udelam Reklamu M3 maniakovi i kdyz ho vubec neznam ale ctu to tady a to staci----- PS pristi BAWO zkusim pres tebe!!!!!!
Pokud budeš káru vybírat třeba přes mobile.de či ebayko tak si jich vyhlídni třeba 5. kolikrát se tam objeví nějaká kachna a ono se táhnout x kiláků jen kvůli tomu abys zjistil, že dotyčné auto není tak je docela opruz.
čussec, vozim auta z němec, pro refernce se obrat třeba na Pettu, tý jsem vezl auto jako první, nebo _peppera, jeho přítelkyni jsme vezli pěkný kupéčko
určitě mi zavolej na tel 725 800 012 a bud se dohodnem na nějakym dovozu nebo ti aspon přinejmenšim poradim
tak mi dej kontakt na tebe a já ti zavolám, nebo zavolej ty mně, takže než abys dělal ukvapený závěry, aniž bys věděl, co dovoz obnáší, tak si vyslechni co a jak a pak sám uznej, jestli to má smysl