Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

xenony

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
TJonas

#1 Příspěvek od TJonas »

Mám 525tds r.v 98 a mám tam xenony. Vyměnil jsem výbojky za 6000K a občas se stane, že nenaskočí LP světlomet . Pak to píše na BC chybu. Když vypnu světla a zase je zapnu, tak naskočí. Jak to udělat aby naskočilo pokaždé a nehlásilo to chyby? Dík za rady!
Bulda

#2 Příspěvek od Bulda »

ja osobne bych nejdriv prohodil vybojky mezi sebou a kdyz to bude stejny tak jednotky xenonu pak zjistis v cem je problem
TJonas

#3 Příspěvek od TJonas »

Problém je že tam jsou silnější výbojky, než tam patří a elektronika to pozná na odběru a tím pádem to hlásí chybu. Výbojky a moduly xenonů jsou ok. Chce to spíš nějak zapojit přes relátka a zapojit tam odpor, aby si elektronika myslela že je vše v pohodě.
Bulda

#4 Příspěvek od Bulda »

ja tam mam uplne stejny co ty a nic to nedela daval sem to pred cca dva mesice
TJonas

#5 Příspěvek od TJonas »

Kámoš má 530 a dal si je tam dělalo mu to přesně tohle. Tak je vynal, dal ty 4300K a vše v poho. Já je tam mám pár dní. Když tam byly ty původní, tak to nedělalo, takže musí bejt chyba v odběru.
Bulda

#6 Příspěvek od Bulda »

a ty tam mas origo xenony nebo dodelavka ja s tim fakt nemam problem ani jedinej a mam tam ty 6000
TJonas

#7 Příspěvek od TJonas »

Auto mám asi 2 roky . Ty xenony jsou orig bmw, ale dodělané. Já už to tak koupil. Ale proč mě to dělá přesně co tomu kámošovi u 530 a má je orig. Když dám zpátky původní, tak v poho. Jemu to taky blblo jen na LP. Když dal původní, tak bez problému. Nevím jak moc záleží na verzi soft, jestli to má na to taky vliv?
xxRobertoxx

#8 Příspěvek od xxRobertoxx »

Já měl 330d a dělalo mi to úplně to stejné, moc jsem to neřešil, ale jen chci říct, že to asi nebude výbojkama, byly tam origo xenony a dělalo to? myslím že to bude něco v řídící jednotce xenonu. Myslím???
airbone

#9 Příspěvek od airbone »

TJonas píše:Auto mám asi 2 roky . Ty xenony jsou orig bmw, ale dodělané. Já už to tak koupil. Ale proč mě to dělá přesně co tomu kámošovi u 530 a má je orig. Když dám zpátky původní, tak v poho. Jemu to taky blblo jen na LP. Když dal původní, tak bez problému. Nevím jak moc záleží na verzi soft, jestli to má na to taky vliv?

Ak su tie xenony dorabka, hoci aj origo od BMW, tak je mozne ze bud treba iny LCM, alebo ten co tam je treba nakodovat. V tom kodovani by som hladal problem najsamprv.
TJonas

#10 Příspěvek od TJonas »

Problém vyřešen, výbojky byli sice nové ale stály za prd. Dal jsem tam zatím původní a funguje to bez problémů. Myslím že předchozí majitel je nechával montovat v Brně v BMW, tak v tom problém asi nebude.
Odpovědět