Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Ořech pro bezpečnostní šrouby bbs
-
- Kontaktovat uživatele:
Teoreticky u kvalitnejsich bezpecaku, coz BBS je, by melo na krabicce byt napsano cislo podle kteryho by se mel dat objednat novej orech u nekoho kdo BBS zastupuje. Jinak kazda sada ma jinej orech, nejsou vsechny stejny, takze nahoda ze by si sehnal zrovna sadu s tim stejnym je tak zhruba 30:1
Nejjednodusi a nejrychlejsi reseni bejva tenhle starej nejak vydolovat (narazit orech z goly nebo torx nebo imbus.... je hodne zpusobu) a koupit novou sadu.
Nejjednodusi a nejrychlejsi reseni bejva tenhle starej nejak vydolovat (narazit orech z goly nebo torx nebo imbus.... je hodne zpusobu) a koupit novou sadu.
Sondron píše:Zdravím, potřeboval bych sehnat ořech pro bezpečnostní šrouby od BBS! Mám je na modelu E39, ale bohužel ořech jsem někde vytrousil . Nevíte někdo kde bych ho mohl sehnat, popřípadě jestli nemáte na prodej celou sadu. Díky za odpověd
Když jsem scháněl něco na BBS, tak jsem hledal tady ... já teda scháněl hlavně stracený vymezovací kroužky,ale třeba ti poraděj.
http://www.alcar.cz/4265_CZ