Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Potřebuju sehnat díl ale nevím kde BRNO

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Holly Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1819

#1 Příspěvek od Holly Moderátor »

Potřebuju poradit, kde sehnat díl č. 11532242177

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=35

Nevíte někdo kde v Brně by se to dalo koupit? nebo objednat přes net nebo tak?? Vůbec nějaká druhovýroba plastovejch hovadin a hadic do auta, víte o něčem???Potřebuju to docela nutně, popraskalo to a valí z toho voda jak najatá když jedu... A pak to odkapává na zem, což není dobrý, víme že... Díky :cry:
Zaza
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Zaza »

Skus zavolat majiteli BMW vrakoviště a opravny panu Luňáčkovi Brno Slatina
tel 602535989.Snad toto číslo platí.Již jsem mu dlouho nevolal.Zaza
kavanda
Klubové ID: 1103

#3 Příspěvek od kavanda »

hadici si objednej novou v renocaru, v Brně

druhovýroba se v některých cenách moc neliší a některý věci jsou i dražší jak origo - dle prodejce

jetou hadici bych určitě nedával,až Ti prdne znovu tak stejně koupíš novou :wink:
Holly Moderátor
Moderátor

#4 Příspěvek od Holly Moderátor »

kavanda píše:hadici si objednej novou v renocaru, v Brně

druhovýroba se v některých cenách moc neliší a některý věci jsou i dražší jak origo - dle prodejce

jetou hadici bych určitě nedával,až Ti prdne znovu tak stejně koupíš novou :wink:
Jo to jako tady takovýhle věci jako hadici určitě, ale slyšel sem že je aji nějaká firma co vyrábí věci jako otěrový lišty a tak a že je to stejná kvalita a za nižší cenu(např krytka tažnýho oka na E34, nedostatkový zboží:-) ) ale nikdo na netu to nemůžu najít, samý tuningový hovadiny, cirkus z toho mít nechcu...
kavanda

#5 Příspěvek od kavanda »

Holly píše:
kavanda píše:hadici si objednej novou v renocaru, v Brně

Jo to jako tady takovýhle věci jako hadici určitě, ale slyšel sem že je aji nějaká firma co vyrábí věci jako otěrový lišty a tak a že je to stejná kvalita a za nižší cenu(např krytka tažnýho oka na E34, nedostatkový zboží:-) ) ale nikdo na netu to nemůžu najít, samý tuningový hovadiny, cirkus z toho mít nechcu...

Nevím,o druhovýrobě hadic jsem ani nepátral.Ale co jsou firmy na hadice tak dělají i na naše auta,ale už z lepšími parametry ale za jinačí peníze.
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od matal Moderátor »

To už sháníš přez měsíc ne? To seš takový jelito, že neumíš zavolat do Renocaru? Bude to stát pár kč.. :roll:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
PavelP

#7 Příspěvek od PavelP »

Kupoval jsem origo v Inveltu na E34ku sice pro benzín tu horní dlouhou a stála 805 ,- Kaček
PP
Holly Moderátor
Moderátor

#8 Příspěvek od Holly Moderátor »

matal píše:To už sháníš přez měsíc ne? To seš takový jelito, že neumíš zavolat do Renocaru? Bude to stát pár kč.. :roll:
Ach jo, jelito fakt nejsem. Ta hadici je dneska dva dny stará záležitost(včera popraskala), v pondělí mi ji dovezou(renocar). Já si to umím objednat, ale auto potřebuju na víkend, což bohužel už nejde protože sem ji nesehnal, takže si budu muset vzít jiný a nebude to bmw... S popraskanou hadicí chladící soustavy přes půl republiky fakt jezdit nebudu. Tak sem se ptal jestli někdo neví o něčem kde by to měli na skladě třeba :wink:
kavanda

#9 Příspěvek od kavanda »

Holly píše:
matal píše:To už sháníš přez měsíc ne? To seš takový jelito, že neumíš zavolat do Renocaru? Bude to stát pár kč.. :roll:
Ach jo, jelito fakt nejsem. Ta hadici je dneska dva dny stará záležitost(včera popraskala), v pondělí mi ji dovezou(renocar). Já si to umím objednat, ale auto potřebuju na víkend, což bohužel už nejde protože sem ji nesehnal, takže si budu muset vzít jiný a nebude to bmw... S popraskanou hadicí chladící soustavy přes půl republiky fakt jezdit nebudu. Tak sem se ptal jestli někdo neví o něčem kde by to měli na skladě třeba :wink:

Tak to jsi měl říct hned,že spíš hledáš kde ji mohou mít na skladě.

Určitě bych Ti horadil Horimex Olomouc nebo Vysoké Míto.Tam by něco mohly držet.
Holly Moderátor
Moderátor

#10 Příspěvek od Holly Moderátor »

kavanda píše:
Holly píše:

Tak to jsi měl říct hned,že spíš hledáš kde ji mohou mít na skladě.

Určitě bych Ti horadil Horimex Olomouc nebo Vysoké Míto.Tam by něco mohly držet.
Tak pro příště si to uršitě budu pamatovat, dík!! Ono to stejnak muselo být v Brně, bez auta nikam jinam stejnak nemůžu :(
Odpovědět