Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
alarm e34-problém
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj.Mám problém s alarmem u e34.Zaprvé když chci zamknout na dálku klíčem tak mi nejde zavřít řidičovy dveře.To asi bude motorkem takže ho omrknu a kdyžtak promažu.Ale další věc je ta že když to zamknu na dálku(a zamknou se i řid.dveře)tak se mi za chvíli třeba rozhouká alarm.Nevím co s tím.Špatný čidlo někde nebo co to může být?a když tak kde ho(je) najdu?Díky moc za rady
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 1662
mne alarm dela neco podobnyho. kdyz necham vnitrni osvetleni v poloze kdy se rozsvecuje pri otevrevini dveri a auto 525TDS RV94-95 (presne nevim) zamknu dalkou na alarm tak do 1minuty se vnitrni osvetleni rozsviti a zacne houkat alarm. kdyz mam vnitrni osvetleni vyple uplne tak to nedela. cim by to mohlo bejt
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, koupil jsem si neorigo alarm na 525TDS, rok 95, a po zapojení všeho podle schematu jsem přišel na to, ža jsem schopen auto na dálku jen zamknout, prostě nevim, kam zapojit drát na odemknutí. Zdá se, jako by to zamykalo a odemykalo po jednom drátu, projel jsem celý svazky a nikde jsem nenarazil na drát, který by odemykal, přitom centrál klíčem je original. Díky za radu.