Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Lze uložit nastavení zpětného zrcátka při couvaní?
alpineman píše:zet píše:pokud to tvoje auto umí(všechny to nedělaj),tak se sklápí když máš zařazenou zpátečku a přepínač volby nastavování zrcátek v pozici pravé zrcátko.
Mě se zdá, že se naklápí, když je přepínač v levé pozici - řidič.
Dnes jsem to zkousel:
Naklapi se pri zarazeni zpatecky a prepinac je v pozici ovladani leveho zrcatka. Tim je i znemoznena manipulace zrcatkam pravym v danou chvili.
-
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Cepa"][quote="alpineman"][quote="zet"]pokud to tvoje auto umí(všechny to nedělaj),tak se sklápí když máš zařazenou zpátečku a přepínač volby nastavování zrcátek v pozici pravé zrcátko.[/quote]
Mě se zdá, že se naklápí, když je přepínač v levé pozici - řidič.[/quote]
Dnes jsem to zkousel:
Naklapi se pri zarazeni zpatecky a prepinac je v pozici ovladani leveho zrcatka. Tim je i znemoznena manipulace zrcatkam pravym v danou chvili.[/quote]
No jistěééééééééééé!!!
Mě se zdá, že se naklápí, když je přepínač v levé pozici - řidič.[/quote]
Dnes jsem to zkousel:
Naklapi se pri zarazeni zpatecky a prepinac je v pozici ovladani leveho zrcatka. Tim je i znemoznena manipulace zrcatkam pravym v danou chvili.[/quote]
No jistěééééééééééé!!!

Taky mě to sejří - už to nepoužívám - mám to přepnutý tak, aby se mi to při zařazení zpátečky nehejbalo.
Protože se to dycky natočí, chvíli motorek běží, ale už se jen trápí - dál to nepřetlačí a pak blbec - nastaví zrcadlo tak jak nebylo.
Dalo by se to určitě bezpečně vošálit montáží nějakých neorigo koncových spínačů, ale kdo by se s tím sral.

Protože se to dycky natočí, chvíli motorek běží, ale už se jen trápí - dál to nepřetlačí a pak blbec - nastaví zrcadlo tak jak nebylo.

Dalo by se to určitě bezpečně vošálit montáží nějakých neorigo koncových spínačů, ale kdo by se s tím sral.