Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E34 TDS.. netáhne...

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
tds

#21 Příspěvek od tds »

turbo mohu nabídnout je na něm poctivých 112 tis. a je z bouračky je to Mitsubishi.TD04-11G-4/ za 2tis.
Marten
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Marten »

Jsem rád, že se kolem toho rozvinula taková zajímavá diskuze co se ochmatávaní hadic týče.. :lol:
A teď vážně, jelikož to nehulí asi tam nepůjde nafta a tak vyzkouším to čidlo tlaku (která dává impuls do ŘJ aby přidala naftu). Potom dám vědět.
:wink:
Marten
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Marten »

Tak jsem se k tomu teprve dnes dostal a myslím, že závada byla po ohledání víc než jasná... Ještě jsem ji neodstranil, ale bude to ono. :!:
Byly přerušené dráty od čidla tlaku vzduchu, které vedou do ŘJ. Proto nedávala naftu a nejelo to. :idea:
Marten
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Marten »

Tak jsem ty dráty dnes opravil ale vůbec se nic nezměnilo. :( Je třeba zajet na diagnostiku a vymazat nějakou chybu??
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od BMWPower »

Myslím, že diagnostikou nic nezkazíš... :wink:
MGSnake

#26 Příspěvek od MGSnake »

Ja mam tak isto taky problem, auto nedymi ,nic nepiska ani nehuci a auto slabucko taha.Bol som na diagnostike a servisak mi povedal ze mam strasne slaby tlak (asi tak tretinovy) .Co by som mohol urobit ale pohladat nejaku chybu? neviete nahodou?
fafejta

#27 Příspěvek od fafejta »

xx.
Marten
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Marten »

Tak jsem připájel dráty a auto pořád nejede. Na diagnostice špatnej snímaš tlaku turba. Dal jsem z druhýho auta a je to pořád stejný... Ten původní byl stejně dobrej. Co s tím?? 8O
fafejta

#29 Příspěvek od fafejta »

xx
srad96

#30 Příspěvek od srad96 »

fafejta píše:Tak můžeš udělat tlakovou zkoušku od výstupu z turba až po vstup do sacího paroží.Jednu stranu ucpi a tu druhou natlakuj tak cca 1.5 bar jestli si to udží tlak.
Pokud máš TDS s plastovým potrubím tak ho prohlídní,praskaly,u těch Al to nehrozí.No a pakliže si to tlak udrží,tak je cesta včetně interkuleru těsná a zbývá pak jen to turbodmychadlo.Na tom můžeš v domácích podmínkách tak zjistit jestli nemáš zatuhlou regulaci waste-gate či pootevřenou klapku bypassu.

Ako sa dá otestovať waste-gate a bypass?
fafejta

#31 Příspěvek od fafejta »

xx
Odpovědět