Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E34-Touring-vzpěry víka kufru-problém
Zdar. Mam takovej měnší problém. Jak sou ty vzpěry přidělaný ke kastli vzádu(ne k víku, ale ke kastli) tak při zavřeným kufru mi ta jedna vzpěra vyklouzla z tohohle uchycení...a kufr se teď nedá otevřít...neřešil ste to tu už někdo, jak se tam do toho teď dostat? Je to totiž zaseklý pod tim bobkem, na kterym ten konec tý vzpěry má bejt přidělanej a odkud to vyklouzlo...silou by to možná šlo, ale bojim se, abych tam ešět něco dalšího nezkurvil...
-
- Klubové ID: 321
je to nasazene na kulovem cepu ...
ihned objednat v BMW nove ty cepy ... , pak nejak otevrit .. zkus to trochu a pak to nejak vytlacit do boku ...
jak to jednou zacne - je to v pytli ...
nasadit vzperu do cepu - che to HODNE sily ..
ted premyslim, ze tam je nejaka podlozka, ktera to jisti .... strka se tam dirkou v te hlave, asi ..
mi to udelalo po repasi tech tlumicua stalo to HODNE sil, abych to tam nasazovel zpet ....
jeste si pamatuju, ze jsme to v bmw hledali a je to tam v ETK kreslene nejak opacne a objednlo se neco jineho - bacha na to ...na kterou stranuse objednava ...
myslim, ze je to tam kreslene tak, jak jsou zavrene dvere .. tudiz se berou horni .. ASI ..
nejlip, at si to vyberou sami
vymen to co nejdriv, protoze to muze necemu ublizit .. at uz tobe, nebo autu .. jak ta vzpera streli, neni to nic prijemneho ...
petr
ihned objednat v BMW nove ty cepy ... , pak nejak otevrit .. zkus to trochu a pak to nejak vytlacit do boku ...
jak to jednou zacne - je to v pytli ...
nasadit vzperu do cepu - che to HODNE sily ..
ted premyslim, ze tam je nejaka podlozka, ktera to jisti .... strka se tam dirkou v te hlave, asi ..
mi to udelalo po repasi tech tlumicua stalo to HODNE sil, abych to tam nasazovel zpet ....
jeste si pamatuju, ze jsme to v bmw hledali a je to tam v ETK kreslene nejak opacne a objednlo se neco jineho - bacha na to ...na kterou stranuse objednava ...
myslim, ze je to tam kreslene tak, jak jsou zavrene dvere .. tudiz se berou horni .. ASI ..
nejlip, at si to vyberou sami

vymen to co nejdriv, protoze to muze necemu ublizit .. at uz tobe, nebo autu .. jak ta vzpera streli, neni to nic prijemneho ...
petr