Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Palubka E39
-
- Klubové ID: 56
a radio,ovládací panel klima máš venku??? atd?? .... protože tyhle tunely jsou šroubované zevnitř k takovému kovovému rámu (jak kdyby zboku) alespon E36 to tak měla...a pak ještě pod lištou dřevěnou jestli není šroubek...nejsem si uplně jist... určitě to není těžké rozdělat ale je potřeba vše pododělaávat aby člověk věděl kde a co má povolitBambim píše:Dostal jsem se pouze jen pod ten tapec semisovej, pak se nejak musi hnout s tim tunelem, ale nevim jak...Pavel píše:a co jsi už všechno rozebral??? nemáš foto...
-
- Klubové ID: 705
- Kontaktovat uživatele:
K vysunutí rádia a ovládání klimatizace jsem se vůbec nedostal, asi bych potreboval komplet postup...Pavel píše:a radio,ovládací panel klima máš venku??? atd?? .... protože tyhle tunely jsou šroubované zevnitř k takovému kovovému rámu (jak kdyby zboku) alespon E36 to tak měla...a pak ještě pod lištou dřevěnou jestli není šroubek...nejsem si uplně jist... určitě to není těžké rozdělat ale je potřeba vše pododělaávat aby člověk věděl kde a co má povolitBambim píše:Dostal jsem se pouze jen pod ten tapec semisovej, pak se nejak musi hnout s tim tunelem, ale nevim jak...Pavel píše:a co jsi už všechno rozebral??? nemáš foto...
-
- Klubové ID: 56
hele to je napikaču to psát....jaké máš radio??? s jednoho kusu nebo ze dvou kusů ???? jak mile vytáhneš rádio tak panel klima jen vyloupneš ze vnitř...je nacvaklej...lišta s tlačítkem ASC taky nacvaklá a pak je držák napoje a ten má 2 šroubky....když otevíráš držák tak si všimni že je tam šroubek...