Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

nejdou otevřít dveře E39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
ace530i

#1 Příspěvek od ace530i »

Ahoj, nejdou mi na E39 2001 otevřít dveře u spolujezdce. Zamykání a odemykáni asi jde. Kolík normálně vyjede i zajede, ale na kliky dveře nereagují.Nevíte někdo jak ty dveře nějakou nedestruktivní metodou otevřít a v čem by mohl být zakopaný pudl? :cry:
pindak1

#2 Příspěvek od pindak1 »

Před časem mi tohle udělali dveře od řidiče.Nejdříve jsem to procvakával tím cuplíkem u řadičky až se otevřeli,ale na druhý den to bylo to stejné a už sem je neotevřel.Po třech dnech jsem jel na garáž že budu muset nějak sundat tapec ze dveří a jak sem byl totál nasraný tak sem tomu šlápl přez ty hrby co jsou na silnici ke garáži a dveře se otevřeli.Takže sem ty dveře rozdělal promazal centrál a je to ok.No ale jestli se ti neotevřou a budeš sundávat tapec se zavřených dveří tak to ti nezávidím.
Player1
Klubové ID: 754
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Player1 »

sundat tapec ze zavřených dveří je celkem v pohodě. Musíš nejdřív oddělat těsnicí gumu a pak to jde v pohodě, protože se ti ten tapec uvolní.
ace530i

#4 Příspěvek od ace530i »

Přes víkend zkusím sundat ten tapec a uvidím.Oddělat tu gumu mě nenapadlo,dík. Když se mi to podaří rozdělat, nevíš jak donutim ten zámek otevřít?
Player1
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Player1 »

ace530i píše:Přes víkend zkusím sundat ten tapec a uvidím.Oddělat tu gumu mě nenapadlo,dík. Když se mi to podaří rozdělat, nevíš jak donutim ten zámek otevřít?
S tou gumou to půjde v pohodě. Neboj se za ni pořádně zatáhnout. Potom je jen jeden šroubek v klice dveří, ten vyšroubuješ. Potom chytni za kliku a pořádně trhni s tapecem až odskočí. Možná ještě předtím zkus jakoby odklopit vrchní část tapecu, tu nad lištou. Musíš za to táhnout směrem od okna k sobě. Jak sundáš ten tapec, tak musíš rukou vytáhnout motorek zámku a nebo tam zkus zahýbat se vším, co půjde. Když ale sundáš motorek, tak se dostaneš na takovej "zobák" se kterým ten motorek hýbe a tím to v pohodě odemkneš. Motorek se sundává jednoduše, myslím, že je tam jenom nacvaklej. Nejlepší by bylo, abys ten mechanismus někde viděl. Je to jednoduchy,ale musíš vědět jak to funguje.
pindak1

#6 Příspěvek od pindak1 »

Ještě jte zapoměli na jeden vrut co se nachází na předních dveřích v otvoru kama fouká topení na boční sklo! :wink:
pindak1

#7 Příspěvek od pindak1 »

Oprava, ne jak fouká na sklo ,ale tam jak je ten kulatý vstup s tou klapkou.
Player1
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Player1 »

pindak1 píše:Oprava, ne jak fouká na sklo ,ale tam jak je ten kulatý vstup s tou klapkou.
Aha, to je možny. Do předních dveří jsem nelezl. Kuchal jsem zadní :wink:
Odpovědět