čau lidi všechny vás zdravím...mám celkem delikatní otazečku asi na jaře proběhne jedna celkem tichá svatba proto se ptám zejmena těch s okolí brna,vyškova či kroměříže zda by neposkytl svůj vůz ke krátkému odvozu těch nejduležitejších členů svatby?je to trasa do 10km .Záměr události je ten že pojedou jen báwa a snoubenci jsou toho názoru že bmw jsou typicky nejlepšími představiteli dane třídy vozů.Vím že se zde takové věci neřeší ale je asi jediny způsob jak vás oslovit.....náklady spojené s akcí bych samosebou uhradil..diky všem za jakoukoli odpověd marcus007
ps:zatím jsou dvě bmw...
čau ...kamo diky za nabidku orcite se ozvu ..to viš musel jsem hodit trosku pruzkum zda by nekdo jel.....skoda jen ze jsou vetsina z praglu...mej se marcus007
Zdarec, jsme kousek od Brna ( Kuřim ) není problém, souhlasím, že by to mohla být dobrá sranda. Ale hoď to sem až to bude aktuál, třeba si to do jara ještě rozmyslíš Měj se
mohl bych dojet černým kombíkem s béžovou kůží po faceliftu .. můžeš si vybrat jestli 530iT nebo 530daT jen bych potřeboval vědět dostatečně dopředu
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Taky mám zájem a klidně pojedu zadara když to bude dobrá akce. 530d E39 M-paket a spousta AC Schnitzer. Když už reprezentace, tak pořádná. Mrkni do klubovejch aut
čau ....nikoho z vás jsem neskusil je to holy fakt co se planuje akce bude na jare ....taky doufam že chapete fakt že nebudu moct pozvat všechny zájemce o ůčast nebot to bych asi nepoplatil ale diky všem zavčasu se ozvu.....marcus007
Marek520 píše:čau ....nikoho z vás jsem neskusil je to holy fakt co se planuje akce bude na jare ....taky doufam že chapete fakt že nebudu moct pozvat všechny zájemce o ůčast nebot to bych asi nepoplatil ale diky všem zavčasu se ozvu.....marcus007
Dyť povídám, jedu klidně zadara tak jen v klidu zvi a zvi a zvi...