Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

velky pruser na diagnostike:(

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
fafejta

#21 Příspěvek od fafejta »

xx
fafejta

#22 Příspěvek od fafejta »

xx
vilejs

#23 Příspěvek od vilejs »

tak ja kukam ako puk ake mas vedomosti 8O super. tak ten druhy konektor je zluty, tak tam bude chyba.kupil som tie snimace od kamosa vsetky za 50skk :D, ten skunk mi dal zly potom.idem ten drat co donho vedie zoskratovat hned teraz :D jo jo jo! to je ako kriminalka CSI. ja tu zavadu vypatram :D
vilejs

#24 Příspěvek od vilejs »

tak teraz som uplne mi mimo.spojil som ten konektor 2 ho snimaca , teda zoskratoval.skusal som aj o kostru.bohuzial vysledky ziadne,budik sa ani nepohol.tak som si povedal, ze skusim naposledy oil ispection aspon... spojil som 7 a 19 pin a drb! hned zelene policka ako vo filme.hned za sekundu to bolo zelene.uplna haluz.tak uz mi ostava iba ta teplota nepodarena.
fafejta

#25 Příspěvek od fafejta »

xx
vilejs

#26 Příspěvek od vilejs »

jo, jde tam 0,37 volta, co se mi moc nelibi
fafejta

#27 Příspěvek od fafejta »

xx
vilejs

#28 Příspěvek od vilejs »

tam to bylo stejny.je to fakt zahada.0,37 v je fakt malo.ostatne mali 12 voltov,alebo nula.
fafejta

#29 Příspěvek od fafejta »

xx
vilejs

#30 Příspěvek od vilejs »

jo sorry.ja som to napisal spatne. je tam okolo tych 4V. no ako som to prepojil,ani hovno.objednal som snimac od bosche, tak tam dam ten a ked nepojde,tak to budem riesit radikalne.dam to do servisu kde zacvakam urcite 1000 000 000 yenov! ale snad bude ten origo snimac dobry.podlamna ked tam ide tych 3,79 volta,tak bude ten snimac co som tam dal naprd.nic ine ma nenapada.inak test budikov je famozny!som to pustal zene,kukala jak hovado :D
fafejta

#31 Příspěvek od fafejta »

xx
vilejs

#32 Příspěvek od vilejs »

cidlo som meral,ukazuje to co pises.akurat pri 22 celz. ukazuje nejakych vyse 700 ohmov a pri zohriatom stave ide samozrejme odpor dole. ale je to nejake pofiderne cidlo.ako hovorim, vymenim ho za origo a snad bude pokoj.inak zamestnanim som psycholog,ale prednasam na sukromnych skolach.ani ja to nechapem ako mozem byt niekedy tak blby, ze mam problem s takou debilinou akoje cidlo na starom aute.je mi to aj trapne ta stale zatazovat.velmi si cenim tvoje rady a tipy :wink:
fafejta

#33 Příspěvek od fafejta »

xx
tds

#34 Příspěvek od tds »

:lol: :lol: :lol: :lol: nemám slov
fafejta

#35 Příspěvek od fafejta »

xx
vilejs

#36 Příspěvek od vilejs »

ale ne.mi mame veselu domacnost :D kazdy sme nejak vadni :wink: PS. uz mam ten origo snimac a je hnedy,co je dobre znamenie.cez vikend ho idem namontovat a pripadne budem zas otravovat,alebo napisem ze je uz vsetko v poriadku. no a potom predajcovi zleho cidla dam dat dole 3 krat sanie za trest :D
fafejta

#37 Příspěvek od fafejta »

xx
vilejs

#38 Příspěvek od vilejs »

jo jo.ja uplne zapomel napsat jak to dopadlo.bylo to v DDE.spanej kontakt tam byl,ale zevnitr.musel sem to rozebrat a vycistit.ale pro jistotu jsem dal i to origo cidlo a ukazuje to dobre:) akurat tam nemam zaluzie na chladici, tak se dlohu zehriva.ale to je jina story:)

Fafejto tebe chci moc podekovat.ty info od tebe mi hodne pomohli.skvele vedet ze se tak nekdo vyzna v tych dieslech a byl mi ochoten poradit.
vilejs

#39 Příspěvek od vilejs »

vilejs píše:jo jo.ja uplne zapomel napsat jak to dopadlo.bylo to v DDE.spanej kontakt tam byl,ale zevnitr.musel sem to rozebrat a vycistit.ale pro jistotu jsem dal i to origo cidlo a ukazuje to dobre:) akurat tam nemam zaluzie na chladici, tak se dlohu zehriva.ale to je jina story:)

Fafejto tebe chci moc podekovat.ty info od tebe mi hodne pomohli.skvele vedet ze se tak nekdo vyzna v tych dieslech a byl mi ochoten poradit.
jinak hned nato mi zacal zasekavat pastorek v starteru, tak startuju nekdy pomoci zelezny tyce co nosim v kufru:) musim po nem pobouchat vzdycky.ale takovy je zivot s TDS :wink:
fafejta

#40 Příspěvek od fafejta »

xx
Odpovědět