Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e34 tds problem s motorom

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
pajkin

#1 Příspěvek od pajkin »

nazdar chalani. mam tds r.v 93 a mam trosku vatsi problem s motorom. najpr som si myslel ze je to potenciometer plynu ale ten vymenil moj problem stale trva. najprv to prestalo z nicoho nic tahat a potom zase tahalo tak som mysle ze je to ten potenciometer plynu. potenciomer je vymeneny a problem trva. niekedy nastartujem a zhasne a niekedy idem a prestane pridavat a ide len na volnobehu, mohol mi niekto poradit? diky moc ! ma nabehane org 240 000 km.este raz diky
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od lenoch »

pajkin píše:nazdar chalani. mam tds r.v 93 a mam trosku vatsi problem s motorom. najpr som si myslel ze je to potenciometer plynu ale ten vymenil moj problem stale trva. najprv to prestalo z nicoho nic tahat a potom zase tahalo tak som mysle ze je to ten potenciometer plynu. potenciomer je vymeneny a problem trva. niekedy nastartujem a zhasne a niekedy idem a prestane pridavat a ide len na volnobehu, mohol mi niekto poradit? diky moc ! ma nabehane org 240 000 km.este raz diky

To budou všechno takový babský rady. Když si ušetříš cca 500 Kč na diagnostiku, ušetřiš tím hodně času a nervů - veř mi... může to být nakoplej řídící vstřik nebo nějakej drát, konektoru u jednotky, čerpadla... zkus pořádně kontaktolem prostříkat všechny důležitý konektory co tě napadnou - řídící jednotka, čerpadlo, potenciometr... zkus prověřit všechny spoje drátů - zem, napájení... jak říkám... ta diagnostika je rychlejší...
ady123

#3 Příspěvek od ady123 »

diagnostika bude to nej řešení...u těchto problémů je to nejrychlejší řešení..
Odpovědět