to je super, len som chcem hlavne vediet ci mam dovod byt podozrievavy ak mi nemec nechce dat VIN.... chcel som ho natukat do ETK a overit si aspon mesiac a rok vyroby..
vykasli se na to je divne ze uz i spz v inzeratu zakryvaji je pravda ze sem to uz nekde videl ale nevidim jediny duvod proc ji zakryvat a pak to VIN no nevim......jo a pak tam pisou neco ze puvodni majitel zemrel jestli sem si to dobre prelozil no je to cely divny ruce od toho...
jj, prekvapuje ma to, lebo uz som raz kupoval z nemecka a nebol s tym vobec problem, asi sa na to vyprdnem.... Tvrdi, ze vraj to nerobia z bezpecnostnych dovodov alebo co......
myslim ze dovod preco ti nechce dat VIN moze byt aj iny ako podvod. Ja by som trebarz tiez hocikomu do telefonu svoj VIN nepovedal ak by som predaval auto, a uz toboz nie do zahranicia.
airbone píše:myslim ze dovod preco ti nechce dat VIN moze byt aj iny ako podvod. Ja by som trebarz tiez hocikomu do telefonu svoj VIN nepovedal ak by som predaval auto, a uz toboz nie do zahranicia.
To presne povedal, ze hlavne do zahranicia a po telefone VIN nikomu davat nechce... ale nechapem preco....