Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

sklo kufru e34 touring

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
mika_hakkinen
Klubové ID: 1487
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od mika_hakkinen »

zdravím vás, mám problém samovolně se otevírá sklo zadního kufru, ze začátku když jsem přejel přes retardér, ted i při malé nerovnosti a nejvetší problém je ten že i při zamknutém autě stačí lehce zatáhnout a sklo se otevře. ani nevím jak ten mechanizmus pořádně funguje. díky za každou radu
Strosek
Klubové ID: 2567

#2 Příspěvek od Strosek »

mika_hakkinen píše:zdravím vás, mám problém samovolně se otevírá sklo zadního kufru, ze začátku když jsem přejel přes retardér, ted i při malé nerovnosti a nejvetší problém je ten že i při zamknutém autě stačí lehce zatáhnout a sklo se otevře. ani nevím jak ten mechanizmus pořádně funguje. díky za každou radu

Musíš si to zevnitř rozdělat a mrknout se. Jinak na to nepříjdeš. Mě se to třeba neotvíralo vůbec. Tak jsem to rozbrabčil a zjistil, že ten mechanismus někdo z předchozích majitelů vymontoval. Tobě bude třeba stačit stáhnout nějakej odskok a budeš mít po porblému.
mika_hakkinen
Klubové ID: 1487
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od mika_hakkinen »

už jsem to vyřešil, stačilo dotáhnout takový čuráček ve tvaru žaludu, který je na skle, a seřídit, tad to funguje bez problému.
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od lenoch »

mika_hakkinen píše:už jsem to vyřešil, stačilo dotáhnout takový čuráček ve tvaru žaludu, který je na skle, a seřídit, tad to funguje bez problému.
Tvůj popis odstranění závady mě velice pobavil:)))))
Pavel
Klubové ID: 56

#5 Příspěvek od Pavel »

lenoch píše:
mika_hakkinen píše:už jsem to vyřešil, stačilo dotáhnout takový čuráček ve tvaru žaludu, který je na skle, a seřídit, tad to funguje bez problému.
Tvůj popis odstranění závady mě velice pobavil:)))))
mě taky...ale spon až to udělá brachovi tak vím jak mu to mám vysvětlit... :lol: :lol:
Odpovědět