ja vas musim sklamat:) tovaren odkial idu sviecky ngk,denso,champion atd.. je ta ista.takze ked ide o vyrobcu,ide to z jednej fabriky.jedina diferencia je v pouzitom matrosi... inak ngk su podla testov velmi dobre.libovka ma rech.
Dej tam osvědčený NGK BKR6EK (125,-Kč),nejlíp je seženeš v autodílech Krč pod novým názvem V-20, mám je taky v 523i a jsou nejlepší a za super cenu. Výrobce je doporučuje takže nemůžeš udělat chybu a navíc si s BMW motory 100 % rozumí narozdíl od jinejch. Jiný prostě nekupuj jestli chceš mít klid.
[quote="libovka"][quote="Marek520"]cus mam stejny motor v e 39 a svicky jsem dal bosch rb 240....ngk se davaji taky ale vetsina co vim jim moc nefandi...marcus007[/quote]
Já myslím že svíčkám NGK se fandí hodně kdyš se dávaj origo.
patřej tam NGK bkr6equp.Ale značku bosch tam může dát taky.[/quote]
Je jedno jestli BKR6EK (já je mám za 100,-/ks), nebo BKR6EQUP (asi 400,-/záleží kde). Rozdíl je v ceně a v životnosti (doporučeném intervalu výměny - BKR6EQUP samozřejmě delší). Jinak je to prašť, jako uhoď!!!
Svicky BOSCH uz se dnes nevyplati, drive byly super, ale co se zacly delat v polsku tak stojej za ... Akorat zhavici pro dehty zustaly prej dobry. Jinak ja pouzivam pouze NGK a sou čupr.