ahoj,mám rozbité xenony a slušnou nabídku na žárovková světla nevíte někdo jestli by ty xenonové vnitřky šli do těch krabic z tech obyč světel, u těch xenonů jsou "pouze "rozbité ty bedny a zbytek je ok.
zet píše:ahoj,mám rozbité xenony a slušnou nabídku na žárovková světla nevíte někdo jestli by ty xenonové vnitřky šli do těch krabic z tech obyč světel, u těch xenonů jsou "pouze "rozbité ty bedny a zbytek je ok.
Pokud je to před faceliftem, tak to jde přehodit jednoduše, bez jakýchkoliv problémů.
Čemu říkáš krabice? Mám doma přední světla - xenony bez elektroniky - tj. bez výbojek a bez balastů. Nejsou to originály, ale Depa. Jestli myslíš krabicemi zädní část světel, tak ti je mohu za nějakou symbolickou částku přenechat. Jinak jsou funkční celá. Do jednoho jsem dokonce koupil nová origo BMW střeva pro nastavování. Já jsem je vyměnil za AE.
zet píše:ještě dotaz , můžu použít FL světla nebo to vyžaduje již nějaké úpravy?
(mám 1999 - ne FL)
Origo FL světla mají jiné konektory (jaké to překvapení) na obrysovky a na blinkr. Dělají se k tomu origo redukce v ceně cca 300Kč za jednu redukci. Potřebuješ pro každé světlo 1xobrysovka (63120025497) a 1xblinkr (63120025499). Štelování výšky (u xenonu) pasuje a mechanicky to taky pasuje až na vývod od klimatizace (dryer), ten se musí trochu přiohnout.
Hansen píše:Čemu říkáš krabice? Mám doma přední světla - xenony bez elektroniky - tj. bez výbojek a bez balastů. Nejsou to originály, ale Depa. Jestli myslíš krabicemi zädní část světel, tak ti je mohu za nějakou symbolickou částku přenechat. Jinak jsou funkční celá. Do jednoho jsem dokonce koupil nová origo BMW střeva pro nastavování. Já jsem je vyměnil za AE.
Já bych potřeboval kryty.... Jakou barvu mají blinkry? A v jakém celkovém stavu ty kryty jsou?
Hansen píše:Čemu říkáš krabice? Mám doma přední světla - xenony bez elektroniky - tj. bez výbojek a bez balastů. Nejsou to originály, ale Depa. Jestli myslíš krabicemi zädní část světel, tak ti je mohu za nějakou symbolickou částku přenechat. Jinak jsou funkční celá. Do jednoho jsem dokonce koupil nová origo BMW střeva pro nastavování. Já jsem je vyměnil za AE.
Dík za nabídku,čekám koncem týdne nějaká světla a když by nevyhovovaly tak se ozvu.