Zdarec, zajimalo by mne, jestli muzu nekde zjitit, co bylo v aute (e39, 2001) za typ telefonu, rad bych ho tam sehnal. Podle nabijecky to pry muze byt nejakej Siemes. Diky
27jarin diky za fotky, ale zda se mi, ze ja tam budu mit asik jinej telefon, mam tam takovy vybrani na antenu (asi)...dneska to zkusim vyfotit a vecer to sem hodim...a taky tam zkusim pohledat nejaky cislo...
Zdar kucí, mě normálně telefon funguje.Dal jsem tam simku a musel jsem chvilku počkat, aby se simka přihlásila.Samožřejmě musíte mít min. otočený klíček a vipnutý pin.
27jarin píše:Zdar kucí, mě normálně telefon funguje.Dal jsem tam simku a musel jsem chvilku počkat, aby se simka přihlásila.Samožřejmě musíte mít min. otočený klíček a vipnutý pin.
cože, vypnout pin???? a kde? Nemám manuál ani CZ ani AN. Jde to jen na sluchátko, nebo je to i hands free??
ja to mám jak na sluchátko tak i na hens free.Koupil jsem sim u vodafonu vrazil jsem simku do svého mobilu a v něm jsem si vypnul pin a překopíroval si do ní čísla a pak jsem tu simku dal do auta a normálně volám
27jarin píše:ja to mám jak na sluchátko tak i na hens free.Koupil jsem sim u vodafonu vrazil jsem simku do svého mobilu a v něm jsem si vypnul pin a překopíroval si do ní čísla a pak jsem tu simku dal do auta a normálně volám
Já měl v E46 M3 telefon na velkou SIM kartu s kroucenou šňůrou a chodilo to v pohodě, známej měl o půl roku mladší 330i s bezdrát sluchátkem a nikdy se mu to nepodařilo rozchodit.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Mě chodí bezdrát se simkou z Vodafonu,jediný co mi nejde tak vytočit symboly,např: #,* a pod.Tak jsem simku musel vylomit,aktivovat z normálního mobilu,páč na aktivaci potřebuju tu stupidní mřížku nebo co,pak jsem simku zas vlepil vteřiňákem zpátky,šoupnul do tel.v autě a funguje to.
To je pořád úplný howno proti tomu, že v novejch řadách s bluetooth hands free přípravou, bratru za 50k Kč, nefungujou telefony se Symbianem.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Vlasta píše:To je pořád úplný howno proti tomu, že v novejch řadách s bluetooth hands free přípravou, bratru za 50k Kč, nefungujou telefony se Symbianem.