Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

klepani v e přednich dveřích na e39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Marek520

#1 Příspěvek od Marek520 »

čau....muj problemecek je ten, za za jizdy slysim poklepavani ze dveri spolujezdce nekde kolem cudliku zamykani,dvere ale nejsou nijak volné ve voditku chodi dobre a bawo bourane nebylo...Takova blbost pekne naštve kor kdys to auto jezdi tak potichu a vse je pak slyset :lol: diky marcus007
ps:a jak sundat ten tapec dveři?
Horys
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Horys »

Ahoj stím boucháním je to těžky takhle určit chtělo by to sundat ten tapec a mrknout co je tam volný.tapec sundáš tak že u kličky dveří je jedn šrubek(pod krytkou)a druhej je v ofuku co je na tapecu hned na začatku.Pak už jen po obvodu nacvakaný.
Birkoff

#3 Příspěvek od Birkoff »

Horys píše:Ahoj stím boucháním je to těžky takhle určit chtělo by to sundat ten tapec a mrknout co je tam volný.tapec sundáš tak že u kličky dveří je jedn šrubek(pod krytkou)a druhej je v ofuku co je na tapecu hned na začatku.Pak už jen po obvodu nacvakaný.

Ano odšroubuj je a zatáhni. Bacha na dráty. Nějaký link:
http://www.bmwtips.com/tipsntricks/door/panel.htm
Carlos
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Carlos »

... bylo klepání odstraněno? -mám asi stejný problémale klepání se ozývá z levých předních dveří, nebo středového sloubku, nebo Quído ví odkud... :cry: :cry: :cry:
Player1
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Player1 »

Já jsem pořád slyšel všelijaký praskání a vrzání u prostředního sloupku nebo někde ze dveří... Hrozný. bylo to jak kdyby to auto bylo slepeny snad ze třech aut. Zkoušel jsem všechno. Promazat těsnicí gumy ve dveřích atd. Nakonec stačilo jen prostříknout zámky WDčkem... V životě bych neřekl, že to můžou dělat zámky. Teď si užívám "novýho" auta :lol:
Fazeey
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Fazeey »

taky mi tam na nerovnostech různě pobouchávalo, byl to ten plastovej modul co je v něm reprák, drží tam na 3 místech a na jednom byl prasklej držák, takže pořád bouchal o dveře a tapecák..
bas2

#7 Příspěvek od bas2 »

Player1 píše:Já jsem pořád slyšel všelijaký praskání a vrzání u prostředního sloupku nebo někde ze dveří... Hrozný. bylo to jak kdyby to auto bylo slepeny snad ze třech aut. Zkoušel jsem všechno. Promazat těsnicí gumy ve dveřích atd. Nakonec stačilo jen prostříknout zámky WDčkem... V životě bych neřekl, že to můžou dělat zámky. Teď si užívám "novýho" auta :lol:

taky mi to praska u prostrednim sloupku, ktere zamky myslis?
Player1
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Player1 »

Tak schválně zkus vzít WDčko a normálně prostříkat zámky ve dveřích. Nevím jak víc to popsat :lol: Dřív jsem ty zámky normálně porstříkaval silikonovým olejem, např. před zimou, aby se to pěkně hýbalo, ale vrzalo to pořád, proto jsem si myslel, že to musí vrzat někde jinde. Nakonec pomohlo fakt jenom WDčko.
Odpovědět