Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
PALIVOVÝ FILTR E39 530D KONEKTOR
-
- Klubové ID: 870
Opět prosím o radu, nejlíp někoho se stejným motorem. Ulomil se mi konektor který vede do tělesa palivového filtru, do tý hlavice ve který je filtr našroubovanej. Od tý doby mi to píše CHECK INJECTION SYSTEM. Konektor se mi rozlomil, myslím na kabelu, drátky z něj vypadly. Konektor mám už nový, ale nevím jak tam ty drátky patří. Dokáže mi někdo poradit, která barva, příp.číslo kabelu kam patří do toho konektoru? Jsou tam tři drátky. Dik
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 659
Předpokládám stále, že se jedná o konektor X2086, který vypadá na voze takto (jen já tam nemám tu gumovou průchodku) :

Je to ohřev paliva (Kraftstoffheizung), takže s palivem to nějak souvisí, ale nemusí to být příčina toho hlášení. Zapojení těch drátů jsem ti nadiktoval ze svého vozu, takže to je dobře. Jaké napětí (signál) tam jde a odkud, to se Ti podívám v pondělí v práci, schéma 530d teď nemám a ve WDS to není. Určitě vím, že kontakt 1a3 (30S) jde na pojistky (zkontroluj je prosím) a kontakt 2 (31) jde do motorového konektoru. Pomohla by mi fotka šedivé etikety z motorového svazku, která bude ve skříni s BC, pod filtrem klimy spolujezdce. Tak zjistím přesnou konfiguraci, jak byl kabel vyroben a zapojen.

Je to ohřev paliva (Kraftstoffheizung), takže s palivem to nějak souvisí, ale nemusí to být příčina toho hlášení. Zapojení těch drátů jsem ti nadiktoval ze svého vozu, takže to je dobře. Jaké napětí (signál) tam jde a odkud, to se Ti podívám v pondělí v práci, schéma 530d teď nemám a ve WDS to není. Určitě vím, že kontakt 1a3 (30S) jde na pojistky (zkontroluj je prosím) a kontakt 2 (31) jde do motorového konektoru. Pomohla by mi fotka šedivé etikety z motorového svazku, která bude ve skříni s BC, pod filtrem klimy spolujezdce. Tak zjistím přesnou konfiguraci, jak byl kabel vyroben a zapojen.