Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E39 zapojení zasilovače na origo rádio

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Klakson
Klubové ID: 66
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Klakson »

nevím jestli je to možný ale chtěl bych si koupit nějakej menší basovej box do kufru a nechat ho zapojit přes externí zesik na origo rádio, má s tím někdo zkušenosti jestli to vůbec jde? nebo jestli někdo měnil reproduktory za lepší, i když se mě zdá že hrajou docela dobře, nejde mě o nějakou bláznivou muziku ale trochu basu by to ještě chtělo, díky za typy :wink:
mari

#2 Příspěvek od mari »

Susi to dělal a já to chci taky. Jestli si dobře pamatuju tak mu někdo z Prahy vytáh z origo rádia vše co je potřeba a pak už jen natáhnout kable, pospojovat a ducat.
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Klakson »

no sám bych si to asi netahal, protože z tý tuny kabelů mě je zle, ale pokud to jde tak je to super
Whizkyn
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Whizkyn »

Zdarec. Já tam mám repro alpine a v kufru aktivní sw od focal. Hraje to stejně nic moc, příští týden tam budu dávat pioneer cd místo cd busines pod výklopnou lištu. Tak snad už to bude v pohodě. Ta muzika co je tam origo to je hrůůůza.
libovka

#5 Příspěvek od libovka »

Klakson píše:nevím jestli je to možný ale chtěl bych si koupit nějakej menší basovej box do kufru a nechat ho zapojit přes externí zesik na origo rádio, má s tím někdo zkušenosti jestli to vůbec jde? nebo jestli někdo měnil reproduktory za lepší, i když se mě zdá že hrajou docela dobře, nejde mě o nějakou bláznivou muziku ale trochu basu by to ještě chtělo, díky za typy :wink:
Kup si zesilovač co se bere signal rovnou z repro a nebo se prodáva krabička která převede signal z repro na sinč do zesilovače.Já to měl takle v E39 taky a super.
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Klakson »

ok, díky za vaše typy, :wink:
Odpovědět