nevím jestli je to možný ale chtěl bych si koupit nějakej menší basovej box do kufru a nechat ho zapojit přes externí zesik na origo rádio, má s tím někdo zkušenosti jestli to vůbec jde? nebo jestli někdo měnil reproduktory za lepší, i když se mě zdá že hrajou docela dobře, nejde mě o nějakou bláznivou muziku ale trochu basu by to ještě chtělo, díky za typy
Susi to dělal a já to chci taky. Jestli si dobře pamatuju tak mu někdo z Prahy vytáh z origo rádia vše co je potřeba a pak už jen natáhnout kable, pospojovat a ducat.
Zdarec. Já tam mám repro alpine a v kufru aktivní sw od focal. Hraje to stejně nic moc, příští týden tam budu dávat pioneer cd místo cd busines pod výklopnou lištu. Tak snad už to bude v pohodě. Ta muzika co je tam origo to je hrůůůza.
Klakson píše:nevím jestli je to možný ale chtěl bych si koupit nějakej menší basovej box do kufru a nechat ho zapojit přes externí zesik na origo rádio, má s tím někdo zkušenosti jestli to vůbec jde? nebo jestli někdo měnil reproduktory za lepší, i když se mě zdá že hrajou docela dobře, nejde mě o nějakou bláznivou muziku ale trochu basu by to ještě chtělo, díky za typy
Kup si zesilovač co se bere signal rovnou z repro a nebo se prodáva krabička která převede signal z repro na sinč do zesilovače.Já to měl takle v E39 taky a super.