pak napiš,jak dlouho ti to vydrželo.Hansen píše:Na přístrojovce jsem měl také chybné pixely a nečitelné bylo počítadlo najetých km a velký displej hlášek palubního počítače. Našel jsem tady na fóru odkaz na adresu, kde byl popis jak odemknout test palubního přístroje. Dnes jsem stál v koloně, tak jsem podle návodu odemknul testy a došel jsem na test 21, který resetuje palubní přístroj a palubní počítač. Všem budíkům po resetu spadly ručičky a vynuloval se BC včetně hodin, data, korekce teploty a chybových hlášení. Po naběhnutí začal displej fungovat normálně a chybné pixely zmizely. Myslel jsem, že chybné pixely jsou mechanickou závadou kontaktů tištěného spoje a displeje. Nechápu, jak je možné, že se displej probral.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 Displej s najetými km a teplotou není vidět
-
KamilAC
- Klubové ID: 870
Dnes jsem airbonemu odesílal balík, poštovné do NL včetně pojištění letecky za 448kč. Nazpět zatím nevím.Baxon píše:Kolik vyjde poštovný do NL a zpět, kolik oprava a jak dlouho to celé trvá? Jedná se o budíky z X5. Děkuji za odpověď.airbone píše:No mna by to zaujimalo tiez... (kedze je to chyba mechanicka)...
-
Horys
- Klubové ID: 1540
- Kontaktovat uživatele:
Z NL do ČR je cena 17 euroKamil328i píše:Dnes jsem airbonemu odesílal balík, poštovné do NL včetně pojištění letecky za 448kč. Nazpět zatím nevím.Baxon píše:Kolik vyjde poštovný do NL a zpět, kolik oprava a jak dlouho to celé trvá? Jedná se o budíky z X5. Děkuji za odpověď.airbone píše:No mna by to zaujimalo tiez... (kedze je to chyba mechanicka)...