Zdravím všechny, mám problém na e39 se zpětným zrcátkem na straně řidiče - na rozdíl od pravýho zrcátka, je to levý hnědý a předměty, který jsou v něm vidět, mají takovej fialovej obrys a jsou vidět mírně dvojitě... změna nastala cca před měsícem jednorázově. Nevíte někdo jak se to dá odstranit? Díky.
Každé zrcadlo slepne. Nekteré za rok, některé za 10 let. Jde o to, co je to za kvalitu. Můžeš tam mít druhovýrobu. Ale musím přiznat, že mi slepne taky. Od krajů se postupně objevují zatím nepatrně hnědé flíčky. Příčina tohoto jevu je vlhkost. Jen vyměnit. Nic jiného nepomůže..
Jestli máš elektrochromatický (samozatmavovací), tak umřelo.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
trochu offtopic....
uz ked sme pri vyhrievanych zrkadlach, ja mam tiez samozatmavovace a elektricky sklapatelne. Neviem ci maju aj vyhrev a ako sa aktivuje... Je to automaticky alebo pri zapnuti vyhrevu zadneho okna?
Nevím jak u tvého modelu, ale mě se výhřev zapne automaticky po startu motoru. Rozhodně nic neaktivuji a po minutě chodu motoru mám případnou námrazu pryč.. S výhřevem zadního okna to nemá nic společného..
airbone píše:trochu offtopic....
uz ked sme pri vyhrievanych zrkadlach, ja mam tiez samozatmavovace a elektricky sklapatelne. Neviem ci maju aj vyhrev a ako sa aktivuje... Je to automaticky alebo pri zapnuti vyhrevu zadneho okna?
Jo, to jsem měl taky, kapalina vevnitř mi stekla do půlky zrcátka. Jde to rozebrat a vylejt, pak máš normální zrcátko. Zkoušel jsem to co to udělá, než jsem ho vyhodil.
Jinak ebay, nový, origo, L+P každou chvíli kolem 110€. Není co řešit. Jedno se tam pohybuje kolem 60€.
Pekys píše:Jo, to jsem měl taky, kapalina vevnitř mi stekla do půlky zrcátka. Jde to rozebrat a vylejt, pak máš normální zrcátko. Zkoušel jsem to co to udělá, než jsem ho vyhodil.
Jinak ebay, nový, origo, L+P každou chvíli kolem 110€. Není co řešit. Jedno se tam pohybuje kolem 60€.
Aby za těch 60 éček to stejný neudělalo po půl roce...
Pekys píše:Jo, to jsem měl taky, kapalina vevnitř mi stekla do půlky zrcátka. Jde to rozebrat a vylejt, pak máš normální zrcátko. Zkoušel jsem to co to udělá, než jsem ho vyhodil.
Aby za těch 60 éček to stejný neudělalo po půl roce...
Mělo by to bejt origo BMW, je to otázka kolik toho vydrží. Uvidíme, každopádně 60€ je pakatel, elektrochrom funguje jak má, všechno ok, životnost se uvidí.