ras11 píše:Zdar, mne taku hlasku vypisalo ked mi raz dosla nafta, system sa zavzdusnil a vypisalo to presne toto... Po naliati nafty a dvoch cca 10 sekundovych otoceniach to pekne chytilo, hlaska zmizla a vsetko bolo ok.
A svitila ti uz rezerva?
jj, svietila, ale klamal ma vtedy dojazd, asi blbol plavak - ukazovalo este 64km ked to zrazu zhaslo a vypisalo tu hlasku...
Marten píše:V návodě je psáno, že by se mělo tankovat nejpozději při dojezdu 50 Km.
Tohle by se mělo dodržovat, já nejezdím pod 1/4 nádrže. Čerpadlo v nádrži je potopené v PHM a tím se chladí, pokud je nízká hladina, přehříváním se zkracuje jeho životnost.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Marten píše:V návodě je psáno, že by se mělo tankovat nejpozději při dojezdu 50 Km.
Tohle by se mělo dodržovat, já nejezdím pod 1/4 nádrže. Čerpadlo v nádrži je potopené v PHM a tím se chladí, pokud je nízká hladina, přehříváním se zkracuje jeho životnost.
Tak tak, já tankuju pravidelně už při dojezdu 150 Km..
No ja tankuju vzdy plnou a jezdim dokud nezacne svitit rezerva. Pak hned znovu natankuju plnou. Jo a taky mam takovou uchylku ze vzdycky pri natankovani plny nadrze, vynuluju pocitadlo ujetych km . Delate to taky nekdo? No a sleduju kolik ujedu kilometru.... Vetsinou je to tak 700 Km. Prumernou spotrebu mam okolo 9l/100Km. 8,7 - 9,1 l/100Km.
ja sa snazim takisto mat tam paliva co najviac, vtedy mi to doslo na dialnici, z nemecka smerom hore na polsko, taky posraty usek, jedna pumpa mimo prevadzky, jednu som minul a potom tusim 40km nebolo nic...poriesila to bandaska s rezervou, najlepsie bolo ze mi to chciplo asi 1km pred odbockou na dalsiu "raststation"
George_007 píše:No ja tankuju vzdy plnou a jezdim dokud nezacne svitit rezerva. Pak hned znovu natankuju plnou. Jo a taky mam takovou uchylku ze vzdycky pri natankovani plny nadrze, vynuluju pocitadlo ujetych km . Delate to taky nekdo? No a sleduju kolik ujedu kilometru.... Vetsinou je to tak 700 Km. Prumernou spotrebu mam okolo 9l/100Km. 8,7 - 9,1 l/100Km.
Jo dělám to stejný a ještě si to zapisuju do kompu. Většinou tankuju plnou ještě než začne ta rezerva svítit. No prostě úchylka ...
George_007 píše:Cau vsem, jedu z dovoleny a auto prestalo jet a pise to tuhle hlasku, FUEL INJECT. SYSTEM, nevite nekdo nahodou co by to mohlo byt? (( To asi na miste neopravim.... E39 Touring 2000[/img]
Tak konecne sem se dostal k tomu abych se s vama podelil, jak se to vyresilo.. Takze cely problem byl v tom, ze ty dementi v servise zapomneli dotahnout hadicky od palivoveho filtru ....... prisalo si to vzduch a proto tam skocila ta hlaska a prestalo to jet... To by me fakt nenapadlo, ze mam po nich kontrolovat takovyhle veci...No doufam ze se tim neposkodily treba vstriky, nebo neco jineho...
George_007 píše:No ja tankuju vzdy plnou a jezdim dokud nezacne svitit rezerva. Pak hned znovu natankuju plnou. Jo a taky mam takovou uchylku ze vzdycky pri natankovani plny nadrze, vynuluju pocitadlo ujetych km . Delate to taky nekdo? No a sleduju kolik ujedu kilometru.... Vetsinou je to tak 700 Km. Prumernou spotrebu mam okolo 9l/100Km. 8,7 - 9,1 l/100Km.
Jo dělám to stejný a ještě si to zapisuju do kompu. Většinou tankuju plnou ještě než začne ta rezerva svítit. No prostě úchylka ... [/q