libovka píše:Tlačítko je v liště pod klimapanelem.A nebo ji nemáš elektrickou takže se ovládá ručně.
V liště pod klimapanelem mám jen výhřev sedaček a vypínání ASC. Je elektrická, je u ní motorek, káble zapojený do svazku a není na ní ani žádný madlo aby se dala ručně vytáhnout
libovka píše:Tlačítko je v liště pod klimapanelem.A nebo ji nemáš elektrickou takže se ovládá ručně.
V liště pod klimapanelem mám jen výhřev sedaček a vypínání ASC. Je elektrická, je u ní motorek, káble zapojený do svazku a není na ní ani žádný madlo aby se dala ručně vytáhnout
Tak to máš nějakou zajímavou dodělávku,tlačítko je jak píše "libovka" pod klimapanelem
Po pravdě už mě to auto trochu začíná točit, koupil jsem auto koupený v ČR po prvním majiteli, s poctivě vyplněnou serviskou až téměř do stavu km co jsem to koupil, akorát po bouračce a opravené už ne v BMW ale nějakej domácí kutil, a ten v tom autě rozhrabal co mohl.
Kamil328i píše:Po pravdě už mě to auto trochu začíná točit, koupil jsem auto koupený v ČR po prvním majiteli, s poctivě vyplněnou serviskou až téměř do stavu km co jsem to koupil, akorát po bouračce a opravené už ne v BMW ale nějakej domácí kutil, a ten v tom autě rozhrabal co mohl.
Taky mi to tak přijde, podle toho co čtu v tvých příspěvcích. Jinak to tlačítko opravdu je v té řadě s ACS, Vyhřívání, PDC a bývá poslední zleva (řidičovy tlačítka).