Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Ovládání el.roletky na zadním skle

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
KamilAC
Klubové ID: 870

#1 Příspěvek od KamilAC »

Jak se ovládá el.roletka na zadním skle E39? Tipoval bych že tlačítkem, ale žádné nemám. Tak buď sem blbej já nebo tam neni. :lol:
libovka

#2 Příspěvek od libovka »

Tlačítko je v liště pod klimapanelem.A nebo ji nemáš elektrickou takže se ovládá ručně.
KamilAC

#3 Příspěvek od KamilAC »

libovka píše:Tlačítko je v liště pod klimapanelem.A nebo ji nemáš elektrickou takže se ovládá ručně.
V liště pod klimapanelem mám jen výhřev sedaček a vypínání ASC. Je elektrická, je u ní motorek, káble zapojený do svazku a není na ní ani žádný madlo aby se dala ručně vytáhnout
eric
Klubové ID: 788
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od eric »

Kamil328i píše:
libovka píše:Tlačítko je v liště pod klimapanelem.A nebo ji nemáš elektrickou takže se ovládá ručně.
V liště pod klimapanelem mám jen výhřev sedaček a vypínání ASC. Je elektrická, je u ní motorek, káble zapojený do svazku a není na ní ani žádný madlo aby se dala ručně vytáhnout
Tak to máš nějakou zajímavou dodělávku,tlačítko je jak píše "libovka" pod klimapanelem :wink:
KamilAC

#5 Příspěvek od KamilAC »

Po pravdě už mě to auto trochu začíná točit, koupil jsem auto koupený v ČR po prvním majiteli, s poctivě vyplněnou serviskou až téměř do stavu km co jsem to koupil, akorát po bouračce a opravené už ne v BMW ale nějakej domácí kutil, a ten v tom autě rozhrabal co mohl. :roll:
Birkoff
Klubové ID: 989

#6 Příspěvek od Birkoff »

Kamil328i píše:Po pravdě už mě to auto trochu začíná točit, koupil jsem auto koupený v ČR po prvním majiteli, s poctivě vyplněnou serviskou až téměř do stavu km co jsem to koupil, akorát po bouračce a opravené už ne v BMW ale nějakej domácí kutil, a ten v tom autě rozhrabal co mohl. :roll:
Taky mi to tak přijde, podle toho co čtu v tvých příspěvcích. Jinak to tlačítko opravdu je v té řadě s ACS, Vyhřívání, PDC a bývá poslední zleva (řidičovy tlačítka).
Odpovědět