Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pocitac

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dzverb

#1 Příspěvek od Dzverb »

Zdravim měl bych malinkej problem pro nekoho je to asi prkotina ale ja jsem se vtom nehrabal tak se zeptam nejdřív

jde o to mam 523 e39 rv.99 origos radio kdyz se chci podivat na spotrebu na dojezd atd tak se mi to zobrazuje na displeji radia a vubec mi nefunguje packa vlevo od volantu BC a taky se mi to neobjevuje na pristrojovce. Zajimave je ale ze kdyz si prehazuju pisnicky na CD tak se mi to objevuje i na pristrojovce ale proste spotreba atd ani nahodou BC nereaguje na mackani.. tak se tedy chci zeptat jde jen o nejakej dratek kterej je odpojenej nebo tam muze byt neco slozitejsiho .... dik moc za rady
libovka

#2 Příspěvek od libovka »

Někde se to tu už řešilo a myslím že to bylo páčkou.
Dzverb

#3 Příspěvek od Dzverb »

no prave ze jsem to nejak nenasel na foru a nevis jestly musim vzmenit celou packu nebo jen tlacitko na ni a popripade mam skontrolovat nejakou kabelaz :D
libovka

#4 Příspěvek od libovka »

psalo se tu že v té páčce se přelomil drátek,ale snad je to opravitelné.
Dzverb

#5 Příspěvek od Dzverb »

supr zkusim to nejak udelat snad to pujde dneska se na to hned podivam dik moc za radu :)

a teda se jeste zeptam jak je slozite rozebrat tu packu abych si tam neudelal vetsi skodu nez tam je ted :D
Birkoff

#6 Příspěvek od Birkoff »

Ještě než to začneš rozebírat, tak bych zkusil tu páčku podržet sepnutou cca 5s. Mohlo se stát, že někdo přešel do režimu programování a uložil "nic". Za pokus nic nedáš, jinak asi ta elektrika.
Odpovědět