cauec, prosim o radu.
po dlouhy dobe jsem mel na dlouho dobu zaplou AC v aute..
parkoval jsem na slunci, pak prijdu, vedro, tak zapnu AC a pockam chvili venku a jedu cca 200km s klimou, ktera jde tak jak ma.. . sem tam neco splouchne, ale to jsem myslel ze je flaska s vodou, ale pak jsem dojel a jak je ten stredovy panel, tak z toho tekla voda (z foukatek za operkou - smer dozadu)ne ze by to byly proudy, ale koberecek byl mokry...
co to? je to normal? zeby az takova kondezace? a zrovna jen tam? nebo je neco spatne?
To mě taky zajímá Jel jsem kamsi a najednou mladá zařve, že jí kaplo na nohu a fakt, měla kapku na silonce:lol: Tak jsem koukal pod kastlík u spolujezdce jak je tam ten průduch na nohy, ale nic mokrýho jsem nenašel. Ani kapka...
Teď to tady popisoval Fugo: pokud je to jen čistá voda , tak je to z výparníku klimatizace, pravděpodobně je ucpaný odtok pod auto z prostoru výparníku.
buťo celý topení rozebrat a vyčistit, ale kdo by to vyndaval (palubka ven)
a nebo si to najít pod autem a proštouchnout to drátem, kolikrát bývají jen slepený nějakým bordelem nebo nástřikem spodku ty konce těch vývodů. jsou splácnutý tak aby voda ven vytékala a dovnitř nemohli lízt brouci.
Fugo píše:buťo celý topení rozebrat a vyčistit, ale kdo by to vyndaval (palubka ven) a nebo si to najít pod autem a proštouchnout to drátem, kolikrát bývají jen slepený nějakým bordelem nebo nástřikem spodku ty konce těch vývodů. jsou splácnutý tak aby voda ven vytékala a dovnitř nemohli lízt brouci.
nema prosim nekdo presne popis, kde tu hadicku muzu najit? nebo nejake foto? vubec se nemuzu dopatrat kde je.. asi jsem slepej nebo zmizela dik