Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e39 - jde vymenit normal svetla za xenony
Jde to. Konektory by jsi musel měnit jenom pokud by jsi zaměňoval facelift/nefacelift. Každopádně budeš muset ještě nějak vyřešit light modul. A to buď výměnou za provedení pro xenony (nelze použít z jiného auta, protože se do něj zapisují údaje o km), nebo simulovat na stávajícím light modulu odpor žárovky.
Nastavení výšky se většinou neřeší, pak ale můžou být problémy na STK. Jinak taky exiastuje sada na domontáž toho nastavování. Musí být dvě čidla na zadní nápravě a jedno na pravém předním rameni.
Mám zrovna před sebou originál návod na kompletní domontáž xenonů a je to celkem 22 stránek....

Nastavení výšky se většinou neřeší, pak ale můžou být problémy na STK. Jinak taky exiastuje sada na domontáž toho nastavování. Musí být dvě čidla na zadní nápravě a jedno na pravém předním rameni.
Mám zrovna před sebou originál návod na kompletní domontáž xenonů a je to celkem 22 stránek....

-
P-J má naprostou pravdu. Mám dotaz. Když se mění nefacelift xenony za facelift xenony souhlasí konektory štelování výšky? Vím, že konektory připojení jsou jiné. Jen mě to zajímá, kdybych to chtěl měnit.
edit: Konektory štelování výšky pasují, pasují i trafa xenonů a musí se koupit adaptéry pro obrysová (AE) světla 2x (63120025497) a blinkry taky 2x (63120025499)
edit: Konektory štelování výšky pasují, pasují i trafa xenonů a musí se koupit adaptéry pro obrysová (AE) světla 2x (63120025497) a blinkry taky 2x (63120025499)
Ahoj. Měl bych na vás dotaz, vyměnil jsem na e39 96rok normální světla, za orig. xenon predfacelift svetla, po zapojeni obcas naskoci obcas ne, delaji to obe svetla, nekdy naskoci az na paty pokus treba, nekdy na prvni. Myslite, ze to delaji ta trafa? nebo je spatne neco v mem aute? lightmodul apodobne. Jinak check control nemam, takze mi to zadnou chybu nehlasi, je problem jen s tim nastartovanim. Diky