máte někdo zkušenost s těmahle světlama? http://cgi.ebay.de/KLARGLAS-RUCKLEUCHTE ... dZViewItem
Nepodařilo se mi vypátrat výrobce - je to Depo? Neumim německy, což bude asi kámen úrazu... Objednávku není problém udělat v Angličtině, nejdřív se ale chci poradit s Vámi, zkušenějšími. Rovnou bych vzal i boční blinkry.
Každopádně je asi objednám, vypadaj výborně a za 79,-Eur???..
Šel by do toho někdo se mnou? (levnější pošta) Panaque?
díval jsem se na ty německý stránky a ceny jsou opravdu dobrý, jen jsem tam nenašel zadní lampy na e39 kombi, což je škoda, do toho bych šel. Taky jsem se chtěl zeptat jestli nevíte jak kvalitní jsou ty přední lampy angel eyes. Mám totiš origo xenony ale před faceliftem, tak aby to nesvítilo hůře
pazoutek píše:díval jsem se na ty německý stránky a ceny jsou opravdu dobrý, jen jsem tam nenašel zadní lampy na e39 kombi, což je škoda, do toho bych šel. Taky jsem se chtěl zeptat jestli nevíte jak kvalitní jsou ty přední lampy angel eyes. Mám totiš origo xenony ale před faceliftem, tak aby to nesvítilo hůře
ty wole to mě taky pěkně sere....hledal jsem všude možně na otcoveho touringa a nikde nic..dělaj zadní je na sedana...nechápu...
To je konečná nikde nic, jedině origo, ale to je ranec. Přemýšlím aspoň nad těma angelama, ale nevím jestli to bude za něco stát. Jestli to bude prd svítit a bude tam třeba zatékat tak můžu zrovna koupit origa
pazoutek píše:To je konečná nikde nic, jedině origo, ale to je ranec. Přemýšlím aspoň nad těma angelama, ale nevím jestli to bude za něco stát. Jestli to bude prd svítit a bude tam třeba zatékat tak můžu zrovna koupit origa
sedana jsem pořešil vše v origu ale jak to tak vypadá tak i toura budem řešit v origu ale to bude trvat dýl...
pazoutek píše:díval jsem se na ty německý stránky a ceny jsou opravdu dobrý, jen jsem tam nenašel zadní lampy na e39 kombi, což je škoda, do toho bych šel. Taky jsem se chtěl zeptat jestli nevíte jak kvalitní jsou ty přední lampy angel eyes. Mám totiš origo xenony ale před faceliftem, tak aby to nesvítilo hůře
ty wole to mě taky pěkně sere....hledal jsem všude možně na otcoveho touringa a nikde nic..dělaj zadní je na sedana...nechápu...