Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Velký BC
-
Chci se zeptat, měl jsme v autě klasické analogové hodiny, pořidil jsem digitalní( někdo tomu řiká malé BC)...no ale stejně mi nefunguje zatím
jen tam pořád bliká 0:00...ale o to nejde. Chci se zeptat, jeslti když si seženu velké BC, tak mi na mým autě půjdou funkce co tam jsou...kromě teda asi teploty, nemám čidlo nejspíš...

BMWPower píše:Dresic píše:takže nějakej autoelektrikář by to zvládl?
Někdo takovej určo existuje ale jde o to jestli se mu do toho bude chtít. Je to docela hustej opruz a cena by taky tomu odpovídala. Já osobně bych se na to vykašlal...
souhlas.. pokud nejsi sam elektrikar a hodlas se poustet do takovejch veci, priprav si neprimerenej balik..

Dresic píše:Chci se zeptat, měl jsme v autě klasické analogové hodiny, pořidil jsem digitalní( někdo tomu řiká malé BC)...no ale stejně mi nefunguje zatímjen tam pořád bliká 0:00...ale o to nejde. Chci se zeptat, jeslti když si seženu velké BC, tak mi na mým autě půjdou funkce co tam jsou...kromě teda asi teploty, nemám čidlo nejspíš...
V těch tvých hodinách jsi měl zezadu píchnutej konektor, který je napájel. Mrkni na ten konektor. Vedou do něj jen cca 4dráty nebo cca 20? Jestli tam vede cca 20, tak to neřeš - už máš přípravu hotovou, stačí jen píchnout velký BC. Jestli tam máš jen ty čtyři, zapomeň na BC.... je to šílený drátování. Jistě že to jde, ale asi by jsi za to dost zaplatil.. tak 2tis za drátování?? A 2500 za BC...
lenoch píše:Dresic píše:Chci se zeptat, měl jsme v autě klasické analogové hodiny, pořidil jsem digitalní( někdo tomu řiká malé BC)...no ale stejně mi nefunguje zatímjen tam pořád bliká 0:00...ale o to nejde. Chci se zeptat, jeslti když si seženu velké BC, tak mi na mým autě půjdou funkce co tam jsou...kromě teda asi teploty, nemám čidlo nejspíš...
V těch tvých hodinách jsi měl zezadu píchnutej konektor, který je napájel. Mrkni na ten konektor. Vedou do něj jen cca 4dráty nebo cca 20? Jestli tam vede cca 20, tak to neřeš - už máš přípravu hotovou, stačí jen píchnout velký BC. Jestli tam máš jen ty čtyři, zapomeň na BC.... je to šílený drátování. Jistě že to jde, ale asi by jsi za to dost zaplatil.. tak 2tis za drátování?? A 2500 za BC...
Jenže pokud tam má hodiny tak tam příprava nebude ani náhodou.Příprava se dělala s malým BC.A pokud místo malého dáváš velkej tak se dozadu pod sedačku dává ještě taková malá krabička.
Dresic píše:takže nějakej autoelektrikář by to zvládl?
Nikdo to nechce delat, protoze to neni jenom pripajkovat
dva kabely ale vymenit celou elektriku.
Palubka dolu, atd...Je s tim hoooodne prace a nikdo koho znam to ani
neumi udelat.
A hlavne i kdyby to udelal, tak se jeste musi spojovat piny
kuli tomu velkemu BC atd, nebude ti fungovat funkce CODE
protoze ta je zase napojena na dalsi krabicku kterou tam nemas
DWA II modul atd...
Hele bud rad ze mas BMW, kde je alespon nejaka
rucicka ktera ukazuje spotrebu. Kdyby jsi mel
Mercedesa bez BC, E, tak tam uz vubec neni nic
co ukazuje spotrebu.
libovka píše:Jenže pokud tam má hodiny tak tam příprava nebude ani náhodou.Příprava se dělala s malým BC.A pokud místo malého dáváš velkej tak se dozadu pod sedačku dává ještě taková malá krabička.
Myslím že žádná krabička ne?Třeba Martinéz říkál že stačí připojit a frčí,tak jak to je?Když každej říká něco jinýho

Kail píše:libovka píše:Jenže pokud tam má hodiny tak tam příprava nebude ani náhodou.Příprava se dělala s malým BC.A pokud místo malého dáváš velkej tak se dozadu pod sedačku dává ještě taková malá krabička.
Myslím že žádná krabička ne?Třeba Martinéz říkál že stačí připojit a frčí,tak jak to je?Když každej říká něco jinýho![]()
Ja mam dojem, ze ta mala krabicka ktera se jmenuje DWA modul
alarm modul, origo BMW, se musi davat pouze v pripade kdyz chces aby
ti na velkem BC fungovala funkce code.
Ta krabicka, ma jeste navaznost na alarm klaksony, a rele.
(nejake e34 ji maji ve vybave jako origo alarm)
Pokud ale funkci code nechces, tak ti staci jen velky BC nasadit
a jezdis v pohode.
fotobobo píše:Ja mam dojem, ze ta mala krabicka ktera se jmenuje DWA modul
alarm modul, origo BMW, se musi davat pouze v pripade kdyz chces aby
ti na velkem BC fungovala funkce code.
Ta krabicka, ma jeste navaznost na alarm klaksony, a rele.
(nejake e34 ji maji ve vybave jako origo alarm)
Pokud ale funkci code nechces, tak ti staci jen velky BC nasadit
a jezdis v pohode.
Přesně to jsem chtěl slyšet