Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Alpina B10 V8 4,6i-jel jste někdo???
-
nazdar.ja som jazdil na tej 250kw ... malo to dobre prdy,ale na m5 e39 to bohuzial zdaleka nema.ale super prdy:)aj to radenie je super,len si treba zvyknut.ta 540 je parada tiez a hlavne je lacnejsia ako alpina a zozenies nato skor veci ako na alpinu.chces kupit jedno s tychto dvoch modelov?co vlastne chces vediet?ake rozdiely?
Alpina je samozřejmě rychlejší, 290 oproti 340 koním bude znát. Ale je OBROVSKÝ!!!!! problém sehnat náhradní díly. Mám 540iA se spoilerem Alpina a na pumpě jsem zastavil vedle B10. Jediný rozdíl- kola, výfuk, křídlo. A prošívaný interiér. Cena zachovalé 540 je tak 250k a Alpina od 350k. Podle mě, to za ty prachy nestojí. To už radši M5. Jinak Alpina je samozřejmně pecka
ps: M5 packet jezdí mraky(nejčastěji 530D), ale Alpinu jsem viděl dvakrát.

ps: M5 packet jezdí mraky(nejčastěji 530D), ale Alpinu jsem viděl dvakrát.

vsak prave to je ten problem.inak je to paradny voz.ja jsem to vyresil tak,ze jsem koupil starou e34,vrazil do ni 150 000sk a som v pohode na 5 rokov:) a este je to aj tds...nic nezere:) p.s.myslim ze na alpinu ani neoriginal diely neexistuju.mam taky blby pocit:( no neviem,je to na velke zvazenie.ked uz mas alpinu,tak s nou nebudes jazdit ako dedo a aj tak musis menit brzdy..atd..to je vsetko drahe jak svina.na tej 540ke aj ked rozbijes total motor,nic sa nedeje-zozenies druhy za cca 10 000 korun..myslim ze 540 staci..aj tak su napi.. cesty.na alpine chytis nejaku jamu a zabijes spolujazdca:)treba setrit,priklanam sa k 540i.