Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

nejede mi moje E34

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
guiver
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od guiver »

už po druhé tento týden mě nechalo auto stát vždycky přijedu ráno je celej den na slunci a odpoledne přijdu otočim klíčem naběhnou budíky ale zustane svítit ABS a je slyšet že se nezaplynuje potrubí, motor točí ale nenaskočí nejde tam benzín bych řekl neví někdo co s tím ???? Jinak poprvý sem přišel večer ještě když už bylo chladno a auto naskočilo a odjelo jako kdyby se nikdy nic nestalo. podruhý ještě nevím
dafson

#2 Příspěvek od dafson »

Presne stejne priznaky sem mel u me byvale e39 taky sem myslel ze je to snad i pocasim ale napichlo se to na diag byla chyba v imobilizeru stacilo chybu vymazat a byl klid.....nemel si pred tim vybitou baterku v klici ja ano a myslim si ze to melo spojitost.....
guiver
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od guiver »

nojo ale já nemám imobilizer ale v pondělí jdu na dignostiku
snad se tam něco ukáže
rakeesh

#4 Příspěvek od rakeesh »

taky se mi to stalo, poprve byl problem v tom, ze jsem tam mel malo benzinu :DD resp BC mi ukazoval dojezd asi 60km, ale stal jsem mirne na kopci a cerpadlo si ten benzin proste nedokazalo natahnout. Podruhy to benzinem nebylo a fakt netusim co to bylo za blaf, stacilo bez motoru couvnout z kopce a uz najel..
guiver
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od guiver »

tak sem byl na diagnostice a zjistili jsme že nejde napájení do řídící jednotky napojili sme jí přes zásuvku u motoru a vše naskočilo jak má, pojistky jsou ale v pořádku tak kde by to mohlo bejt kuha ??
Helldiver

#6 Příspěvek od Helldiver »

Zeby relatko?:))) alebo prerusena cesta k nemu/od neho...
kavanda

#7 Příspěvek od kavanda »

určo to bude relé řídící jednotky
fafejta

#8 Příspěvek od fafejta »

guiver píše:tak sem byl na diagnostice a zjistili jsme že nejde napájení do řídící jednotky napojili sme jí přes zásuvku u motoru a vše naskočilo jak má, pojistky jsou ale v pořádku tak kde by to mohlo bejt kuha ??

Přes diagnostickou zásuvku jste nápejeli řj motoru?A přes jaký pin?
guiver
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od guiver »

nevim jaký pin to je :-( jen sem viděl že mu to prošlo to takhle udělat

jinak byl to shnilej kabel k jednotce vyměnili ho stálo mě to 1400 a jeden den v servisu
Odpovědět