Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
vypnutí pytlů v e39
Zdarec, dá se v e39 523ia r.v. 97 tour, vypnout pytel spolujezdce? I boční? Nikde sem to nenašel. Jde mi o dítě, v DE, se dítě nesmí vozit ve předu nikdy, u nás myslím v autosedačce vepředu a v zadu ano. Ale v manualů, píšou, že dítě jedině v zadu a to ještě daleko od dveří, (německé zákony) a o vypnutí pytlů nic.
-
- Klubové ID: 1836
Ten BC mas tu:
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 76&start=0
neviem vsak o tom, aby sa cez neho dal vypinat airbag, to je blbost.
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 76&start=0
neviem vsak o tom, aby sa cez neho dal vypinat airbag, to je blbost.
Tashiro píše:Pravda ... souhlasPlayer1 píše:S tímhle vůbec nežertuj a zajeď pěkně do servisu. Někdo ti nakecá, že to vypneš přes BC, něco tam pomačkáš a pak tvoje maly dostane pytlem a ty se budeš divit jak se to mohlo stát, když Venca říkal, že to je v pohodě
Někdo ti najecá.....to je blbost.....a pod..Kdybych to nevěděl tak to jsem psát nebudu,a navíc nejde to tak jak si primitivně myslíte,že se to zapne jak rádio,ale musíte dostat konkrétní kod k danému autu z databaze,a pak se to zapíná a vypíná prostřednictvím toho kodu přes BC.Nechápu lidi co vědí kulový,ale hned napíšou,že to takhle není,že to je blbost a pod. a tahají si tady trika.Příště se radši budu držet.......mlčeti zlato.
Známej byl s E53 v servisu a řekli mu, že to jde deaktivovat pouze dočasně, a že se to zase samo aktivuje.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Tak dejme tomu, že ten kód mám.... Můžeš mi teda vysvětlit, jak tam ten kód zadám?fafejta píše:Tashiro píše:Pravda ... souhlasPlayer1 píše:S tímhle vůbec nežertuj a zajeď pěkně do servisu. Někdo ti nakecá, že to vypneš přes BC, něco tam pomačkáš a pak tvoje maly dostane pytlem a ty se budeš divit jak se to mohlo stát, když Venca říkal, že to je v pohodě
Někdo ti najecá.....to je blbost.....a pod..Kdybych to nevěděl tak to jsem psát nebudu,a navíc nejde to tak jak si primitivně myslíte,že se to zapne jak rádio,ale musíte dostat konkrétní kod k danému autu z databaze,a pak se to zapíná a vypíná prostřednictvím toho kodu přes BC.Nechápu lidi co vědí kulový,ale hned napíšou,že to takhle není,že to je blbost a pod. a tahají si tady trika.Příště se radši budu držet.......mlčeti zlato.

To by mě ale taky zajímalo, jak se to tedy dělá?P-J píše:Tak dejme tomu, že ten kód mám.... Můžeš mi teda vysvětlit, jak tam ten kód zadám?fafejta píše:Tashiro píše: Pravda ... souhlas
Někdo ti najecá.....to je blbost.....a pod..Kdybych to nevěděl tak to jsem psát nebudu,a navíc nejde to tak jak si primitivně myslíte,že se to zapne jak rádio,ale musíte dostat konkrétní kod k danému autu z databaze,a pak se to zapíná a vypíná prostřednictvím toho kodu přes BC.Nechápu lidi co vědí kulový,ale hned napíšou,že to takhle není,že to je blbost a pod. a tahají si tady trika.Příště se radši budu držet.......mlčeti zlato.![]()
![]()
A co když mám auto, kde BC není?
-
- Klubové ID: 1836
Ked teda tvrdis ze vies o com pises, tak nam povedz ako sa to da cez BC vypnut.fafejta píše:Tashiro píše:Pravda ... souhlasPlayer1 píše:S tímhle vůbec nežertuj a zajeď pěkně do servisu. Někdo ti nakecá, že to vypneš přes BC, něco tam pomačkáš a pak tvoje maly dostane pytlem a ty se budeš divit jak se to mohlo stát, když Venca říkal, že to je v pohodě