Chtěl jsem se zeptat, je zde někdo, kdo by mi dokázal pomoci? V Praze nebo někde poblíž? Jde o to, ze mi to někde za jízdy prdí u motoru ve spoji, jakoby mezi turbem a vyfukem, nejsem si presně jistej ale bude tam treba nejspis vyměnit nějaké to těsnění, takze určitě pro leckoho banalita, jen teď odjeli mechanici na dovolenou a nemám nikoho, kdo by mi to spravil, díky.
jacob píše:Chtěl jsem se zeptat, je zde někdo, kdo by mi dokázal pomoci? V Praze nebo někde poblíž? Jde o to, ze mi to někde za jízdy prdí u motoru ve spoji, jakoby mezi turbem a vyfukem, nejsem si presně jistej ale bude tam treba nejspis vyměnit nějaké to těsnění, takze určitě pro leckoho banalita, jen teď odjeli mechanici na dovolenou a nemám nikoho, kdo by mi to spravil... díky
ja si jen myslim ze prasklej svod by dělal víc bordel a hlavně by to bylo poznat svinstvem v motorovém prostoru, ale jen muj nazor - nejsem mechanik, jen uz se mi tohle nejednou stalo, ale u benzínového, stareho auta, tady se do toho stourat nebudu, tak proto ten topic...
temer s jistotou to budou praskle svody, je to casty problem na techto motorech protoze jsou svody plechove a proste praskaj.Jo neni nad starou dobrou litinu
535d píše:Já to měl na starý E60 530d a bylo to prasklé těsnění u svodů a prý je to běžný problém, mě to naštěstí měnili na záruku.
taky bych to videl na to těsnění, reklo mi to uz několik lidí co se divalo, jen cekam na mechanika az se vratí z dovoleny, jinak kolik tak stojí ten dílek na těsnění? díky !