Tak sem si pánové udělal radost a koupil si "stavebnici" v podobě E34 520i s fouklim těsněním pod hlavou a z totál rozebranym interierem.... Ale zase za 6tis no nekupte to!! Takže mám zase na půl roku co dělat... jestli vás to bude zajímat tak vám budu postupně aktualizovat moju prácu na něm.... niní vypadá takhle http://mrpsycho.rajce.idnes.cz/Moje_BMW/ uvidíme jak to dopadne... držte palce....
cao co stím autem kdo prosímtě dělal?? Vypadá to tedy strašně ale pokud máš chut se do toho pustit já bych to dohromady nikdy nedal tedy. Ale vypada to že k tomu je spousta věcí a snad to dáš nějak do kupy. Hodně Štěstí.
Pokud máš čas a chut, tak tohle auto bude určitě rádo.. a oplatí ti to radostí. Mě je dycky líto každýho vraku, nedávno tu byl topic, kde byly moc smutný fotky s vrakama, takovejch perliček jako maserati, porsche ... atd. Na jednom rostl dokonce i strom
to daš určitě akorat je trochu boj když jsi to nerozebíral ty a vůbec když si měl před tím např E36 a tohle dostaneš rozebrané a neznaš to kdysi jsem koupil zhruba to samé trojky jsem znal dobře ale E34 vůbec trvalo mi dlouho zjistit jak co vůbec patří a hlavně elektřina....
fotky haz, urcite to zajima kazdeho ale osobne bych se na to vysral, az to nejak slozis zjistis ze potrebujes to a ono nakonec do toho naseres 20t pul roku prace a ve vysledku zjistis ze jsi mohl koupit za 30t peknou 525 v kuzi s klimou bez prace dnes je doba takova
Přesně takové auto (525i 12V) bylo odcizeno v červenci 1997 v Klenčí pod Čerchovem z hotelového dvoru na zánovních original BMW 17" kolech, byla to tenkrát leštěnka, přesně tahle barva.. vzpomínky se vybavují
Tak tahle vinkem sedí takže kradená neni... Jinak jak tu víše píšete... Je mi jasný že za ty prachy co do tohodle investuju bych si mohl kupit normální E34... ale prostě mě tohodle autíčka bylo líto... furt sem se na něj koukal jak tam smutně stojí na zahradě až sem jí prostě musel kupit...
já sem si tedkon taky koupil 535i za 10 tkč uplně skoro stejnou... nejdřiv sem myslel že je to for no ale tedkon chápu proč to tak levně prodal po 500km prdla hlava a kdo ví co ještě přijde má to 335000km.. ale pořát se mi to snad jako přibližovadlo vyplatí (lpg).. má to 4el okna +el šíbr klimu radio s cd .. celkem good ale ten motor .. no držim ti palce určitě to dáš do pucu a bude pěkný..
Taky jsem byl takový - měl sem málo peňez, zato hodně času:) Držím palce a závidím ti!:) Teď se to u mě postupně začíná obracet - čas ubívá a peněz je víc, tak podle toho i měním stav aut, jaké kupuji... vesměs totiž už v den koupě jezdí:)))
Pánové mám malý dotaz.. Nevíte jestli je někde na internetu k nalezení vzorník origo barev na E34? Nechci tam rvat nějakou barvu co na E34 nepatří... Kromě kol. světel a vejfuku bude všechno naprostej original... A ještě když takovej vzorník bude, bejvaj u něj i kody barev... tak když pudu někam kde michaj barvy a řeknu jim ten kod tak mi tu barvu přesně namýchaj nebo jak to je? Díky...