Proč takové info? Jednomu známemu měnili motor a místo motoru s vanosem (co měl) mu nahodili ten samej ale bez vanosu.Aby sme motor rozchodili,tak sme museli vyměnit všechny čidla a pootočit ozubením na řemenici. Auto jede,ale nejdřív chtělo jet jen na 120 a dost a pak jsme ještě pootočili tim ozubením a už jede 160.Ještě by jsme to pootočili (aby sme docílili normálného chodu) ,ale ozubení drží 6 šroubu a když to přešroubujeme o díru dál,tak už to opět nejede.Takže je nutné navrtat další díry,ale bez informaci od Vás je to hra naslepo. A když už bude správně nastavené spodní čidlo,tak by sme se chtěli ujistit i s tím jak to je s čidlem na vačce. Je mi jasné,že tyhle informace neví jen tak někdo z Vás,tak doufám nebude psat někdo co se stal zrovna dnes majitelem Bmw a jeho první příspěvek byl o tom kde se nacházi rezerva a táák. A ještě neco. Zajíma mě varianta z motoru z Vanosem. Všem odborníkum a průzkumníkum děkuji. Jestli z jistotou nevíte a náhodou jdete měnit řetěz,nebo nějaké to těsnění,případe svíčky,tak by ste mi to mohli i nafotit. Ještě jednou moc krááát dííky.