A muzu si je nechat nejak zapsat do technicaku at s tim nemam nejak problem.. a jak mam v topicu ty 20 Mak S5 co by jsi na to dal za gumy aby to bylo v poho ? dik za radu
245/35 nebo 245/30 se zapsanim ti neporadim... jinak bych asi mozna volil jiny kola...a v tomto rozmeru bych koukal jen po opravdu kvalitnich kolech pac s "nalestenou bidou" toho moc nenajezdis
taky pravda ale kdyz ja se chci kouknout taky jak ty kola vypadaj na aute tak volim nejake ty konfiguratory a tam jsou skoro stejne kola tak ja nevim kam se mam podivat na dobry kola ale zaroven abych si je mohl prohlidnout zhruba jak mi budou vypadat na aute
Navíc, doporučuji ti upravit tu plachtu co máš v podpisu... Lepší opravit než o ní přijít...
mnoo muzu vedet proc ji mam upravovat ? vcera jsem si ji osobne delal akorat obrazky jsem si stahnul ale vypracovani je ciste moje a podle jakejch parametru ji mam delat aby mi ji nesmaznuly ?
Dzverb píše:A muzu si je nechat nejak zapsat do technicaku at s tim nemam nejak problem.. a jak mam v topicu ty 20 Mak S5 co by jsi na to dal za gumy aby to bylo v poho ? dik za radu
Kamaráde a už sis zjišťoval ceny gum?To je docela masakr!Jinak řekl bych,že spíš lepší je poladit podvozek níže a pak při vel. 19-tek ti to kolo krásně vyplní celý podběh.20-tky už musej bejt jako faaaakt tvrdý a myslím,že na e39-tku už je to zbytečný! Ale každýho věc
Dzverb píše:A muzu si je nechat nejak zapsat do technicaku at s tim nemam nejak problem.. a jak mam v topicu ty 20 Mak S5 co by jsi na to dal za gumy aby to bylo v poho ? dik za radu
Kamaráde a už sis zjišťoval ceny gum?To je docela masakr!Jinak řekl bych,že spíš lepší je poladit podvozek níže a pak při vel. 19-tek ti to kolo krásně vyplní celý podběh.20-tky už musej bejt jako faaaakt tvrdý a myslím,že na e39-tku už je to zbytečný! Ale každýho věc
No tak nejak sem se koukal na gumy a 19-20 neni kdo vi jakej rozdil ale mozna mas pravdu poradne "19" by to slo
Ja mel zezacatku na E39 19ky ale vzhledem k nasim cestam, pohodli a shanenim 265 na zadek sem radsi presel na 18ky Ac Schnitzer a jsem uz 2 roky max spokojeny a podvozek stale Ok jestli to nebude tim ze sem dal origo dily hh
JohnyE36 píše:Ja mel zezacatku na E39 19ky ale vzhledem k nasim cestam, pohodli a shanenim 265 na zadek sem radsi presel na 18ky Ac Schnitzer a jsem uz 2 roky max spokojeny a podvozek stale Ok jestli to nebude tim ze sem dal origo dily hh
No já zas přecházel z 18-tek na 19-tky a v podstatě jsem nepoznal rozdíl ve tvrdosti.Auto už mám 3 roky a je pravda,že teď jsem měnil silenbloky na spodních ramenech(sada za 2000kč),stabilizační tyčky(orig.1ks 890kč) a gumy na stabilizátoru(orig. 2ks 450kč),ale jinak je vše zdravé bez vůlí a to to mám ještě snížené.Jako fakt záleží na tom,jak kdo jezdí,může to zničit za jeden rok,anebo mu to vydrží třeba 3-4roky.A gumy mám koupené nové a ty na autě vydrží min 3 roky,nemám potřebu s tím hrabat na každý křižovatce a na okruhu taky nejezdím.Takže dá se to,ale musí bejt člověk hold opatrnější