Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

NEJDE ZAMKNOUT KUFR

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Hanysek

#1 Příspěvek od Hanysek »

Nazdarek lidi prosimvas jestli mate nekdo zkusenosti s kufrem na E39 limuzina rv97.Nahodne pri ceste jsem ho otevrel ale uz nesel zamknout...nefunguje ani central ani klic...Diky za radu caues
eric
Klubové ID: 788
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od eric »

Hanysek píše:Nazdarek lidi prosimvas jestli mate nekdo zkusenosti s kufrem na E39 limuzina rv97.Nahodne pri ceste jsem ho otevrel ale uz nesel zamknout...nefunguje ani central ani klic...Diky za radu caues
Nevím,jestli je to ten samý problém,ale mě se taky stalo,že jsem jeden den nemohl zavřít kufr,byl furt otevřený.Příčina byla v prasklé pružince v tom zámku,ktery se pak nezacvakával a tím pádem nezavíral kufr.Opravil mi to kámoš,takže ti bohužel neřeknu přesný postup,jak to dělal :cry:
Hanysek

#3 Příspěvek od Hanysek »

jj mas pravdu dneska jsem to rozdelal...a byla to pruzinka na zamku...takze uz je to ok...kazdopadne diky za napsani...
eric
Klubové ID: 788
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od eric »

Hanysek píše:jj mas pravdu dneska jsem to rozdelal...a byla to pruzinka na zamku...takze uz je to ok...kazdopadne diky za napsani...
No tak koukám,že je to další slabina na e39-tce :cry: Tak super,hlavně,že máš po problému. :lol:
Hanysek

#5 Příspěvek od Hanysek »

No ale je to lepsi nez aby odesel motorek...znamy me rikal ze na tom motorku je nejake umele tahlo a kdyz se triska moc kufrem tak vetsinou odejde-zlomi se.Tak sem rad ze je to jenom pruzinka...jinak oprava zabrala 5 minut takze celkem pohoda...no snad bude drzet...
Odpovědět