rad bych vedel,ci je potrebny mit strednej tlumic vyfuku na e34 525tds..podlemne je tam zbytecnej:)mam ho rezivy a dal bych tam kosek lesenarsky trubky:)co vy nato?
Střední tlumič?Jakej máš rok?Já nemám střední tlumič,mám jen katalizátor a zadní tlumič,ale u starších kousků mám takovej dojem byl střední tlumič místo katu,takovej podlouhlej?
Mno tak vyndat ho můžeš,proč by ne,můžeš vyndat i zadní,nebo taky celej výfuk ,otázka je co od toho čekáš...Minimálně to bude víc řvát a ztratíš výkon,což by mně tedy hodně štvalo
mam rok 94. 4mesic. prave si me prehovoril ze ho tam necham:) jenze nevim jak je hrubej ten plech z kteryho je..je tam totiz takovej krasnej kus rzi velkej ako hokejovej puk, rovno v stredu tlumice.jo necham to tak..kdyz se vyderavy,pak budu shanet nejaky novy.jo a turbo potrebuje tlacit ty vyfukove plyny?ja myslel ze jen benziny straceji na vykone..tady se hodne naucim:)
Turbo potřebuje mít nějaký odpor,aby mohlo správně fungovat a plnit .Jinak pokud je tam jen kousek rzi někde ve středu tlumiče,proč to nezavaříš?To přece není takovej problém,pokud není vyloženě sežranej kolem dokola ...
no kdyz to bude sicet uz,tak to heftnu.ted jsem varil novej pletenec,tak se mi moc nechce:) dnes jedu menit ten oil v prevodovce za dextron 2 a dat ty podlozky po ty stabilizatory do zadu.uz vidim jak mi zena bude pilit usi ze jsem zas v garazi:)
pokud máš čip tak to otevřeš a líp to jede, jelikož turbo nemá odpor a muže se víc roztáčet tj.=větší plnící tlak= líp to jede.(samozřejmě pokud nastavíš vyšší plnící tlak)
ja tam cip asi mam,pondeli se to ale dovim napevno.tak kdyz to bude fakt cipnuty,tak tlumice pujdou hned pryc:)nebude to moc rvat?uz jsi to nekdy slisel jet bez tlumicu? trochu se bojim ze to bude mit zvuk jak kombajn
jo to mi i vyhovuje:) je novej.. myslis ze to jeste neco prida na vykonu? vcera jsem predbeh 525i m20..a to mu daval po omezovac..no nevim co to mam za tds,ale nejak mi to moc jde..pondeli jdu na mereni vykonu,tak kdyz mi zjistej chip,dam na tvou radu a strednej dil oddelam, dam trubku.
jeden píše že turbo potřebuje odpor a druhej píše že když odpor nemá tak se víc roztočí a líp to jede. tak jak to teda je? a když vyhodím jenom kat, co se stane?
vsak prave..ja som dnes kukal na nete a vsetci co maju supervykonne turba,dali prec vsetky tlmice...tak teraz neviem..pls poradte niekdo..uz som nazhaveny a karbobruska tiez caka
pryč s tím.lepší je, hlavně v případě katu udělat si trubku s těma přírubama a v podstatě to jenom vyměnit protože při případné techické by to nemuselo projít tak se to dá prohazovat (běžná praxe).v případě vyndání katu to jede ještě líp než při vytahnutí tlumiče.jelikož kat jak všeobecně známo bere od 5koní+ jak u kterého motoru.
ano, aj odbornik na race motory s turbom povedal ze ma ist prec stredovy tlmic..mam chip na 167ps a vadi mu tam ten tlmic..zevraj je lepsie mat volny priechod ked je turbo..takze idem na vec:)