Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

urvany dvere

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
toretto
Klubové ID: 449

#1 Příspěvek od toretto »

panove mam problem a ted co nim :)

ve ridicovych dverich je vyrvana (jeste to teda trochu drzi, ale uz dlouho nebude :( ) takova ta stabiliztujici tycka.. drzi to na dvou sroubech ve dverich a a u tech sroubu je to vyrvany - tahle cast dveri je asi nejaka slitinaje, tak si nejsem jistej co s tim..
(jak se to stalo nevim a nebudem to ani resit ;) )

ma s tim nekdo zkusenot? jde to nejak jednoduse opravit nebo jsou na vymenu cely dvere?

doufam, ze jsem to popsal aspon trosku srozumitelne..

diky za rady
Kail
Klubové ID: 1612

#2 Příspěvek od Kail »

Myslíš taková ta tyčka co drží dveře otevřený?No u mně už to někdo řešil předemnou - vyřízl a navařil tam kus i s mechanizmem a tou tyčkou z jiných dveří,je to zatřený štětkou,ale sám jsem si toho všiml snad po půl roce - a to to tam meju každou chvilku :wink: ,docela jednoduchý a účinný řešení,hlavně nemusíš lakovat celé dveře,což sotojí docela prachy...
toretto
Klubové ID: 449

#3 Příspěvek od toretto »

Kail píše:Myslíš taková ta tyčka co drží dveře otevřený?No u mně už to někdo řešil předemnou - vyřízl a navařil tam kus i s mechanizmem a tou tyčkou z jiných dveří,je to zatřený štětkou,ale sám jsem si toho všiml snad po půl roce - a to to tam meju každou chvilku :wink: ,docela jednoduchý a účinný řešení,hlavně nemusíš lakovat celé dveře,což sotojí docela prachy...
dobrem diky.. to znamena ale stejne sehnat jiny dvere - nema nekdo nejaky navic? :D (E34)
pujde to navarit bez problemu? zda se mi, ze to je nejaka slitina..
Kail

#4 Příspěvek od Kail »

Myslím že je to normal plech...Nedavno jsem všechny dveře na e34 vyhazoval,kdybys napsal dřív,mohl jsem ti to vyříznout :D
vilejs

#5 Příspěvek od vilejs »

ja jsem videl podlozky vyrezany z plechu na velkou plochu zevnitr dvery a fungovalo to dlouhe leta..da se vselijak:) jinak dvere stoji na vrakovisti asi 1500 korun..to zas neni taky brutal..koukni si http://www.norik.sk je to na slovenku,ale nemaji konkurenci!
Kail

#6 Příspěvek od Kail »

Dveře se tady na klubu dají sehnat i za 200kč a podobné vtipné částky,to není problém,ale lak je potom 2000-3000kč...
Odpovědět