čauky, stalo se mi že při tom když jsem vjížděla do kruhovýho objezdu, tak mi to chcíplo..a zablokoval se mi volant..docela mě to vyděsilo..máte s tím někdo nějakou zkušenost? díky za každou odpověd
Andrea píše:čauky, stalo se mi že při tom když jsem vjížděla do kruhovýho objezdu, tak mi to chcíplo..a zablokoval se mi volant..docela mě to vyděsilo..máte s tím někdo nějakou zkušenost? díky za každou odpověd
Ufff, bud rada ze sa ti to nestalo v horsej situacii... Spinacku si tu uz raz riesila, najskor by som ju celu vymenil lebo ta tvoja asi uplne v poriadku nebude.
Tak snad by si to slecna vsimla ze to ide, ale ztuha... zas to neprehanajte, ja som isiel na mojej 535i s odpojenou servopumpou a riadit sa to relativne dalo, akonahle isiel clovek nad 20kmh tak to nic strasne nebolo...
Helldiver píše:Tak snad by si to slecna vsimla ze to ide, ale ztuha... zas to neprehanajte, ja som isiel na mojej 535i s odpojenou servopumpou a riadit sa to relativne dalo, akonahle isiel clovek nad 20kmh tak to nic strasne nebolo...
A dokonca je to lepsi feeling - ja som si domontoval servotronic riadenie a to zmensuje ucinok posilovaca s narastajucou rychlostou a potom ho prakticky odpoji uplne, velmi si to pochvalujem...