cau,
jak je sada tlacitek vlevo pod radiem, tak prostredni tlacitko klimatizace po zmacknuti nic neudela, svetylko se nerozsviti, podtim tlacitko vypinani cyklovace/prepinani automatickyho cyklovace (nebo co to je, kolecko z sipek s Ackem uvnitr) uplne to samy.
Parkrat se mi stalo ze jsem nastartoval a kontrolky tlacitek klimatizace a automat. cyklovace svitily a daly se vypinat a zapinat, pak zase ne.
tlacitko vyhrevu zadniho skla nad tim normalne funguje.
stalo se to nekomu nekdy? cim to muze bejt???
dik za radu!
jinak, mam prazdnou klimatizaci, napadlo mne ze by tam moh bejt nejakej senzor kterej kvuli tomu proste neumozni ji zapnout, ale to by nemelo ovlivnit cyklovani vzduchu v ramci auta prece ne? klimosku v provozu jsem jeste nemel, kdyz jsem to koupil tak mela odpojenej remen kterej jsem nainstaloval. Zadna zmena.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E34 nefunkcni ovladaci prvky klimatizace a cyklovani vzduchu
-
- Klubové ID: 1487
- Kontaktovat uživatele:
zdravím, mám něco podobného, ale možná to stím nesouvisí, když např v zimě jedu na avií, zapnu na vnitřní cirkulaci vzduchu, kontrolka se rozsvítí, všechno v pohodě. toto funguje dobře, ale když jedu takto déle tak se zdá jako by se zapnula i klimatizace k tomu, přestane to topit v autě se za chvilku udělá zima. na tlačítko musím vždy zmáčknout 2x, až potom se rozsvítí zelená kontrolka. chyba v tlačítku není. ani pořádně nevím jak toto má správně fungovat. díky
-
- Kontaktovat uživatele:
jsem se k tomu dostal až o víkendu, jsem nastartoval dal do auta teploměr, zapl jsem tlačítko cirkulaci vzduchu, že zapla klima to šlo hned poznat, chladný vzduch, ventilátor jsem dal na plno, za chvilku asi po 15min bylo v autě tech 18stupnu, a teplota už ani neklesala, prostě klima už to nedala, na auto svítilo slunce..... to by fungovalo dobře, jsem otočil s kolečkama na 26, a v autě se zvedla zase po 15min jen nepatrně, čili v zimě nemůžu jezdit se zaplou cirkulací vzduchu. ještě se chci zeptat jestli to tlačítko nemá dvě kontrolky, aby se rozsvítila zelená musím tlačítko vždy stisknout 2x.
díky
díky
-
- Kontaktovat uživatele: