Potřebuji poradit. Jde o e39 kde mi nejdou otevřít dveře od řidiče ani centrálem a ani klíčem přitom ostatní dveře fungují.Když zatáhnu uvnitř za kličku tak čudlík vyjíždí.Díval jsem se i do hledat ,ale nic kloudného jsem nenašel.Díky za každou radu
a jak je na tom servomotorek v těch dveřích?skus zamčít auto zevnitř (vedle výstražných světel je knoflík)a jestli se zamčou a odemčou tak je motorek ok.tak to vypadá na táhlo co ovládá zámek a to je na sundáni tapecu.
No už se vidím jak páčím ten tapec při zavřených dveřích ven.Jenom doufám že to nebude pomrdaný v řídící jednotce centrálu a bude to jen ten motorek.Dík moc
pindak1 píše:No už se vidím jak páčím ten tapec při zavřených dveřích ven.Jenom doufám že to nebude pomrdaný v řídící jednotce centrálu a bude to jen ten motorek.Dík moc
To určitě ne to by nešel ani jeden bude to v těch dveřích.Ještě než se pustíš do toho tapecu tak sundej z levé strany palubovku (dva šrouby na vrchu a dva dole tu přihrádku)tam vede svazek drátu do dveří skoušečkou změř na vodičích napětí pří zamykání a odemykání musí být na 3s plus at vyloučíme že tam nejde proud ale je to málo pravděpodobný.
Tak už je to v poho. Dnes se auto umoudřilo když pocítilo že na něm budu páchat násilí a cestou na garáž cvakli dveře a začalo to fungovat.Pro jistotu jsem ale sundal tapec a vše promazal a prostříkal tak to doufám bude ok. Dík za rady.