Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Podávací čerpadlo podruhé za měsíc v pr..

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Srandik32
Klubové ID: 860

#1 Příspěvek od Srandik32 »

Tak jsem tak trochu vedle s toho že my podruhé po měsíci ježdění "odešlo"podávací čerpadlo v nádrži.První výměna proběhla v Praze,diagnostika nic zvláštního neukázala a po změření tlaku mechoš zjistil že pumpa netlačí,respektive tlačí málo.Tak ho vyměnil za nový z Elitu,Bosch skoro za 7tis.Auto okamžitě naskočilo a najezdil jsem cca 3tkm.A teď znova to samý,napřed cukání jako když dochází benzín a po pár km šlus,ende a už jsem nenatočil.
Tentokrát do servisu do Varů,diag.opět vše ok,ale čerpadlo v nádrži mrtvý.Tak teď tam nechám dát Pierburg za cca 3tis a Bosche budu reklamovat ale řekněte my někdo proč to odešlo?Nebo kde může být zádrhel,už jinak neví co s tím :cry: Dík.
airbone
Klubové ID: 1836

#2 Příspěvek od airbone »

Tie cerpadla velmi rady odchadzaju. Mne tiez klaklo uz skorej, vymena vysla na 230euro v BMW v DE. Ale preco ti lahlo tak skoro??? Moze to byt velka kurva nahoda, alebo mozno aj zla montaz apd..... No jednoznacne to ries cez zaruku.... Dovod preco tie cerpadla tak odchadzaju neviem, mozno niekto iny....
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 148

#3 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Nevím, jak je to řešený u benzínu, ale u nafty je čerpadlo potopený v nádrži a v podstatě se naftou chladí. Proto se moc nedoporučuje jezdit s minimálním množstvím paliva, protože se čerpadlo nechladí.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Srandik32

#4 Příspěvek od Srandik32 »

To mě nenapadlo ale tím to snad nebude,jezdím dost a tankuju pokaždé do plna,takže tím to asi není,ale díky za info :!:
miloshm
Klubové ID: 1992
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od miloshm »

Vlasta: U benzínu je to s čerpadlem stejný jako u nafty.
dexter

#6 Příspěvek od dexter »

určitě mate pravdu,ale z vlastní skušenosti vím,že když je voda v benzínu,tak se čerpadlo dos rychle přidře.Natankoval jsem jednou u nějaké pochybné benzínky a od ní mě už jen táhly. Pak jsem skoušel jen tak z prdele jiné čerpadlo jako proplachovat vodou a mrd. Po chvíli bylo po něm. Z toho usuzuji,že to mohlo zapříčinit i nekvalitné (ředěné) palivo. To znáte cena stoupá a vždy se najde někdo kdo chce vydělat.
:roll:
Srandik32

#7 Příspěvek od Srandik32 »

Takže záhada patrně vyřešena.V Praze čerpadlo vyměnily,ale ne Bosch jak tvrdily ale Pierburg,což je rozdíl skoro 4000,- :evil: ,navíc kable skříplý mezi tím víčkem a sedačkou,skroucený,popraskaný atd.Takže teď vše přeletováno,kable v bužírkách tak jak to má být.
Co se týče dotyčného servisu,uvidím jak se budou stavět během reklamace a poté hodnocení v příslušném vlákně.
Jsem vytočenej jak sviň tak radši nic víc nepíšu :evil:
vilejs

#8 Příspěvek od vilejs »

tak to je ale skur... svet.vsude te jen odrbou..mne ojebali na jurki pumpe..natankoval jsem plnou jeste kdyz sem mel benzin a tu nic,tam nic..cista voda:)ale proplatili mi opravu a dostal jsem tankovaci kartu,kterou jsem dal kamosi,pro istotu:)uz jen omv tankuji,to mam istotu ze za 45sk liter tankujem fakt naftu
Odpovědět