Zdravim.
Existovalo neco takoveho? Nasel jsem to na dvou mistech, ale zadne blizsi informace... Pokud se neco takoveho delalo, tak jaky byl rozdil proti "normal edition"?
Dik.
moc tam toho nebude - maj všechny žlutý blinkry, malou spz, v interieru u řidiče je míň místa na nohy, a u spolujezdce nemaj lékárnu atd.. jo a na zrcátku maj napsáno "Objects in Mirror Are Closer Than They Appear"
Dekuji. Prekvapuje me, ze se zrejme nektere dostanou zpet do evropy.
Kdyby nekdo vedel jak je to presne s tou sport edition, tak budu vdecen, nedari se mi nic zjistit.
The Sport Package included black body trim (standard models had chrome around the top of the windows), a sport-tuned suspension, and 17-inch (430 mm) wheels and tires
Na te wikipedii jsem ho nasel taky.
No sport pakaz je asi neco jineho nez sport edition, ne? Sport package je podle me M-paket, akorat tomu v emerice rikaj takhle protoze M jim nic nerika...
Asi zkusim napsat do BMW, schvalne co helmuti odpovedi (pokud vubec neco).
Regis píše:Na te wikipedii jsem ho nasel taky.
No sport pakaz je asi neco jineho nez sport edition, ne? Sport package je podle me M-paket, akorat tomu v emerice rikaj takhle protoze M jim nic nerika...
Asi zkusim napsat do BMW, schvalne co helmuti odpovedi (pokud vubec neco).
sport pakáž/edition začli dávat v 98mym roce, nejedná se o M-packet (v USA M-sport), a píšou že tam byla změna jen v těch lištách, podvozku a kolech oproti klasický verzi
robili sa v podstate 3 druhy obsiahlejsich 'balikov' priplatkovej vybavy- edition lifestyle, edition exclusive a edition sport
tu si mozte pozriet,co ktora obsahovala: http://www.treffseiten.de/bmw/info/preise_5er_03_03.pdf